|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gönülden, gönüle, koşan, rüzgârım, rüzgarıyım, sevdaların, ulaşılmaz |
![]() |
Bir Rüzgarım Ulaşılmaz Sevdaların Rüzgarıyım, Gönülden Gönüle Koşan... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Rüzgarım Ulaşılmaz Sevdaların Rüzgarıyım, Gönülden Gönüle Koşan...Bir Rüzgarım Ulaşılmaz Sevdaların Rüzgarıyım, Gönülden Gönüle Koşan ![]() ![]() ![]() Bir Rüzgarım Ulaşılmaz Sevdaların Rüzgarıyım, Gönülden Gönüle Koşan ![]() ![]() ![]() Bir rüzgarım zincir vurulmayan Sorgulanmayan, hesap sorulmayan Ulaşılmaz sevdaların rüzgarıyım, Bir rüzgarım, gönülden gönüle koşan ![]() Yeni sevdalar yaşayan, Gönülden gönüle coşan Umudunu yitirmeyen bir rüzgarim ![]() Bir rüzgarım diyardan diyara savrulan, Vurulan kırılan ama yıkılmayan ![]() Karanlık sokaklarda yürüyen, Derin hayallerle göz yaşı akıtan, Bir rüzgarım yarin beline dolanan, Nefes olup içine akan ![]() Karanlık gecede yalnız kalan ![]() Bir rüzgarım saçlarını okşayan, Sil göz yaşlarını güzel yarim ![]() Ben rüzgarım durursam biterim ![]() Esmeliyim deli deli ![]() Ne bu günü nede yarını belli ![]() Seni terk edip gitmeli, Tekrardan sevmeli, sevilmeli, Güzel yarim aç kollarını ben geliyorum ![]() Üşümeyeceksin söz veriyorum ![]() Fazla zamanım yok biliyorum, Aç ki kollarını sarayımda geçeyim ![]() Aç gözlerini bakayımda bitersem biteyim ![]() ![]() ![]() Biteceksem sende bitmeliyim ![]() |
![]() |
![]() |
|