|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aklımı, ansızın, aşk, candan, çeliyorsun, erçetin, giriyorsun, hayatıma, olmaz, varlığınla |
![]() |
Candan Erçetin - Olmaz Ansızın Hayatıma Giriyorsun Varlığınla Aklımı Çeliyorsun Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candan Erçetin - Olmaz Ansızın Hayatıma Giriyorsun Varlığınla Aklımı Çeliyorsun AşkCandan Erçetin - Olmaz Candan Erçetin - Olmaz Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşk Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun ![]() ![]() ![]() Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun? Olmaz bir tanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz ![]() ![]() ![]() Hazırdım bende seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun ![]() ![]() ![]() Anladım ben her şeyi yoruyorum Belkide hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum ![]() ![]() ![]() Olmaz bir tanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|