![]() |
Yas Mı Var-Ferdi Tayfur(Yas Mı Var Şarkı Sözü)Yas Mi Varda Mahallede Karalari Bağla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yas Mı Var-Ferdi Tayfur(Yas Mı Var Şarkı Sözü)Yas Mi Varda Mahallede Karalari BağlaYas mi varda mahallede Yas Mı Var-Ferdi Tayfur(Yas Mı Var Şarkı Sözü)Yas mi varda mahallede Karalari BağlaKaralari giyinmisler Yas mi varda mahallede Karalari giyinmisler Kimseler kalmamis evde Kapilari kitlemisler Kimseler kalmamis evde Karalari giyinmisler Ne oldu yarim, ne oldu sana Bak ben geldim uyansana Daglar actim sana kostum Kalk boynuma sarilsana Ne oldu yarim, ne oldu sana Bak ben geldim uyansana Daglar actim sana kostum Kalk boynuma sarilsana Kurban olam güzel yarim Böyle cansiz durmasana Kurban olam güzel yarim Böyle cansiz durmasana Senden baska kimim var ki Beni böyle koymasana Senden baska kimim var ki Beni öksüz koymasana Ne oldu yarim, ne oldu sana Bak ben geldim uyansana Daglar actim sana kostum Kalk boynuma sarilsana Ne oldu yarim, ne oldu sana Bak ben geldim uyansana Daglar actim sana kostum Kalk boynuma sarilsana |
![]() |
![]() |
|