|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
erkal, ibrahim, sözleri, sözü, vefasızlar, şarkı |
![]() |
İbrahim Erkal Vefasızlar Şarkı Sözü- Vefasızlar Sözleri- Vefasızlar Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Vefasızlar Şarkı Sözü- Vefasızlar Sözleri- Vefasızlar Şarkı Sözüyalnizim geceden yalniz, yalnizim zamansiz İbrahim Erkal Vefasızlar Şarkı Sözü- Vefasızlar Sözleri- Vefasızlar Şarkı Sözü umudum yok, vaktim dar gonlumde bitmez arzular gittiler birer birer, gittiler terk ettiler vefasizlar hayirsizlar, icim yanar cigerim sizlar yaktilar yuregimden, vurdular can evimden kitapsizlar imansizlar allahindan korkmayan kullar kitapsizlar eeey imansizlar icim yanar cigerim sizlar ezdiler yol yerine sattilar pul yerine kime gitsem ne soylesem ? kim aglar benim yerime? gittiler birer birer gittiler terk ettiler vefasizlar hayrisazlar icim yanar cigerim szilar yaktilar yuregimden vurdular can evimden kitapsizlar imansizlar icim yanar cigerim sizlar kitapsizlar imansizlar icim yanar cigerim sizlar [SIIR] yalnizlik allaha mahsus benim ne haddime ona gitsem suna gitsem kim aglar benim yerime kim yanar kim kim |
![]() |
![]() |
|