|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ajda, aıcısı, başına, dinmeyecek, gece, pekkan, tek, yaranın, yürek |
![]() |
Ajda Pekkan - Yine Tek Bu Gece Yine Tek Bir Başına Bu Yürek Yaranın Aıcısı Dinmeyecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan - Yine Tek Bu Gece Yine Tek Bir Başına Bu Yürek Yaranın Aıcısı DinmeyecekAjda Pekkan - Yine Tek Bu Gece Yine Tek Bir Başına Bu Yürek Yaranın Aıcısı Dinmeyecek Ajda Pekkan - Yine Tek Bu Gece Yine Tek Bir Başına Bu Yürek Yaranın Aıcısı Dinmeyecek Sözleri herdem içimiz alışır dinmez yaşımız vurgun bu gönül bir küser bir barışır sorma nicedir böyle avunuur kalbim dargın duramaz yinede tez barışır anladım bu defa sonu yok bitti kapımı kapadı gitti biliyorum geri dönmeyecek bağrımda kor oldu ateşim yandı beni benden alıp gitti biliyorum geri gönmeyecek bu gece yine tek bir başına bu yürek yaranın aıcısı dinmeyecek bu gece yine tek bir başına bu yürek yaranın aıcısı dinmeyecek herdem içimiz alışır dinmez yaşımız vurgun bu gönül bir küser bir barışır sorma nicedir böyle avunuur kalbim dargın duramaz yinede tez barışır anladım bu defa sonu yok bitti kapımı kapadı gitti biliyorum geri dönmeyecek bağrımda kor oldu ateşim yandı beni benden alıp gitti biliyorum geri gönmeyecek bu gece yine tek bir başına bu yürek yaranın aıcısı dinmeyecek bu gece yine tek bir başına bu yürek yaranın aıcısı dinmeyecek Alıntı |
![]() |
![]() |
|