Heyecan Serdar Ortaç Türkçe Şarkı Sözleri |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Heyecan Serdar Ortaç Türkçe Şarkı SözleriYıllar önce rastladım aşka Heyecan Serdar Ortaç Türkçe Şarkı SözleriMuhtelif yerlerden yürütüp Canım çekti gördüğüm anda O da tesadüf Bilir miydim ayrılacağımı Hüzün kadar sarsılacağımı Daldan dala savrulacağımı O da tesadüf Deliler gibi yanıyorum Yuvadan uçup gidiyorum Yaşımız neden büyük ama Seni adım adım sayıp seviyorum Heyecandan ismini bile Kazıdım bitik yüreğime Senin aşk diyen o diline bile Doyamadım telaşlanıyorum Heyecandan her gece hayalini Unutursam ağlama unut beni Bebeğim hayatta yok senin gibi Bulamam dedim bulmadım Aradım seni çıkıp sokaklara İsyanım sana değil tüm aşklara Geceden içip içip sabahlara Çıkamam dedim çıkamadım |
09-08-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Heyecan Serdar Ortaç Türkçe Şarkı SözleriSerdar Ortaç - En Büyük Aşkım Dikkat et her zaman, hep ben aradım, Demek ki en büyük sevda benimki Özlemek en güzel alışkanlığım, Demek ki en büyük sevda benimki Olmuyor, zorla değil olmuyor Görmüyor, nasıl yükseklerdesin Sevmiyor, gönül ondan zalimi, Sevmiyor, buna sen de dahilsin Bak gönül sersem gününde, Bir tutsan kalsam elinde, Çok şükür aklım yerinde, Her şeyim sensin Bir deli yürek acısındayım, Bak yine kara odalardayım, Bir gece gibi yakınındayım, En büyük aşkım sensin |
09-08-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Heyecan Serdar Ortaç Türkçe Şarkı SözleriSerdar Ortaç - Çıkartacaksın Aşk ayrılıktan, yaştan ibaret Gel vakit varken kalpten firar et Yaşadığın her şey yalanmış farzet Gücün yeterse dayan Çocuksu bir duygu Çocuksu bir tat Sende oyalandım kadere inat Kalp dilediğince yorulmuş farzet, Gücün yeterse dayan Sustukça sözlerimi dinletemedim Hayatta bir tek sana hükmedemedim Nasıl bir kalbin var ki anlamıyorsun Kimin aşkını kimden yasaklıyorsun? Çıkartacaksın beni içinden Yanarsa yansın, kopsun yerinden Gittin vefasız, bittim sanıyorsun Kimin yüreğinden kimi kovuyorsun? |
09-08-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Heyecan Serdar Ortaç Türkçe Şarkı SözleriSerdar Ortaç - Şeytan Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze Bu zamanlar fazla gezenlere vize veren yok Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah oyunu sen bozuyorsun! Sebebi Çok! Şeytan diyor ki yanaş şuna, Adını anma sataş şuna, Deli kader seni karşıma, Çıkaracak mı bilen yok Can üzülür buna taş değil, Çekilecek gibi aşk değil, Bu gönül herşeye aç değil, Doyuracak mı bilen yok! |
09-08-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Heyecan Serdar Ortaç Türkçe Şarkı SözleriSerdar Ortaç - Ayrılık İnsanlar İçin Yarim benden uzak, ben yare yakın, Kuruttun gülleri giderken bu yaz Dilimde namesi, içimde aşkın Giderken son gece gülümse biraz Yar senden ayrılalı, Kaç gün saydım kim bilecek? Kimler duyacak feryadımı, Kaç gece ömrümden gidecek? Yar deli yüreğin yorgunda, Bir benim aşkım genç kalacak Kim seni kaldırıp uykunda, Yar diye koynuna kim saracak? Ağlama, ağlama İçinde kalsın Ayrılık insanlar için, Ve sen de insansın |
09-08-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Heyecan Serdar Ortaç Türkçe Şarkı SözleriSerdar Ortaç - Dayan Yüreğinden süzüm süzüm süzülen yaşlar misali Hayat bazen eşit olmaz, kırılınca çok zor tamiri Tutan olmadı savruldu kaderim rüzgarın ellerinde Yelkovan misali yalnızlıklar bir benim bir senin üzerinde Yürek aynı yürek, bahtsız, kendi mabedinde Dayan be gönlüm, dayan ha gayret Biterse bitsin kopsun kıyamet Madem ki sevmek kesin felaket Çık git aklımdan |
|