|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akmayan, gözyaşımda, severdim, sözü, usmanova, yaşar, yıldız |
![]() |
Yıldız Usmanova Ve Yaşar - Seni Severdim,Ben Akmayan Gözyaşımda Seni Severdim Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Usmanova Ve Yaşar - Seni Severdim,Ben Akmayan Gözyaşımda Seni Severdim SözüYıldız Usmanova Ve Yaşar - Seni Severdim,Ben akmayan gözyaşımda seni severdim Sözü Yıldız Usmanova Ve Yaşar - Seni Severdim,Ben akmayan gözyaşımda seni severdim Sözü Yıldız Usmanova ve Yaşar - Seni Severdim Şarkı Sözü Yazık, ne mazi yazık ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benden vazgeçince ben o günde vuruldum ![]() ![]() Yazık, günah, ben oysa kardelen gibi, Acıyla boyveren gibi ![]() ![]() Seni severdim hüznün koynunda, Seni severdim hem uyanık hem uykumda ![]() ![]() Seni severdim ve sana rağmen ![]() ![]() ![]() Yine severdim daracık ip boynumda ![]() ![]() Sen aşkı anlamaz bilmez, Gül yansa ağlamaz sakin ![]() ![]() Ben akmayan gözyaşımda seni severdim ![]() ![]() Sen hisli korkak savaşcı, Aşkı kime satmış hain ![]() ![]() Ben her savaş meydanında seni severdim ![]() ![]() ![]() Yazık, ah mazi, yazık ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benden vazgeçince, ben o günde vuruldum ![]() ![]() Yazık, günah ben oysa, pervane gibi, Ateşle can veren gibi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|