|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acısıseni, banamı, gül, hasretin, herzaman, kaldı, sevdim, seveceğim, zamanıyine |
![]() |
Gül Zamanı-Yine Banamı Kaldı Hasretin Acısı-Seni Hep Sevdim Herzaman Seveceğim.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Zamanı-Yine Banamı Kaldı Hasretin Acısı-Seni Hep Sevdim Herzaman Seveceğim....Gül Zamanı-Yine Banamı Kaldı Hasretin Acısı-Seni Hep SeVDİM Herzaman Seveceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Gül Zamanı-Yine Banamı Kaldı Hasretin Acısı-Seni Hep SeVDİM Herzaman Seveceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Seni hep sevdim Her zaman seveceiim Seninim hala o zaman Gül zamani çikip gelsen Bütün güller sana baksa Ayriliia bir son versen Aikin sesi yankilansa Dar geceme bir yol göster Rüyalardan görünüver Kimler geldi ve gittiler Ne aiiklar ne yiiitler Uçan kuitan esen yelden Haber sorsam söylemezler Yine mi bana kaldi Derin hasretin acisi Ne kadari benimdir Sensin aikin her anlami Seni hep sevdim Her zaman seveceiim Seninim hala o zaman Yüreiimde mucizeler Her an yeni bir yol çizer Leyla mecnun kerem asli Kavuiacak günü bekler Yarim kalmaz gerçek aşklar |
![]() |
![]() |
|