|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duman, güler, gömün, sözleri, sözü, türkülerle, şarkı |
![]() |
Güler Duman Türkülerle Gömün Beni Şarkı Sözü- Türkülerle Gömün Beni Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güler Duman Türkülerle Gömün Beni Şarkı Sözü- Türkülerle Gömün Beni SözleriBirgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Güler Duman Türkülerle Gömün Beni Şarkı Sözü- Türkülerle Gömün Beni Sözleri Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni ![]() ![]() ![]() Size veda edeceğim türkülerle gömün beni ![]() ![]() ![]() Sazımı asın duvara yalnız kalsın bahtı kara vasiyetim tüm dostlara türkülerle gömün beni ![]() Sazımı asın duvara yalnız kalsın bahtı kara vasiyetim tüm dostlara türkülerle gömün beni ![]() ![]() ![]() Muradımı almamışım almamışım hep ağlayıp gülmemişim ![]() ![]() ![]() Muradımı almamışım almamışım hep ağlayıp gülmemişim ![]() ![]() ![]() Ağlamasın dostum eşim türkülerle gömün beni ![]() ![]() ![]() Ağlamasın dostum eşim türkülerle gömün beni ![]() ![]() ![]() Derdi yoklar diye diye yine doğdum bilmem niye götürün doğduğım köye türkülerle gömün beni ![]() ![]() ![]() Derdi yoklar diye diye yine doğdum bilmem niye götürün doğduğım köye türkülerle gömün beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|