Bülent Ortaçgil - Olmaz - Şarkı Sözü Bir Gün Uyansak Ki Olmaz Ki, Hiç Olmaz Pırıl |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bülent Ortaçgil - Olmaz - Şarkı Sözü Bir Gün Uyansak Ki Olmaz Ki, Hiç Olmaz PırılBülent Ortaçgil - Olmaz - Şarkı Sözü Bülent Ortaçgil - Olmaz - Şarkı Sözü Bir gün uyansak ki Olmaz ki, hiç olmaz Pırıl Bir gün uyansak ki Olmaz ki, hiç olmaz Pırıl pırıl bir mutluluk Kıpır kıpır bir sevinç var içimde Tabii ki olmaz Yıllardır unutmuşuz Gülümsüyorlar bana ki olmaz Daha hiç tanışmamışız Sevebilmektir esas olan Yok olmaz, yok olmaz, yok! Bir gün barışsak seninle Olmaz ki olmaz Kavgamız küçücük kalmış Hiçbir neden kalmamış ki zaten Tabii ki olmaz Silahlarımız bile paslanmış Dinliyoruz birbirimizi ki olmaz Oturmuşuz karşılıklı Düşünebilmektir esas olan Yok olmaz, yok olmaz, yok! olmaz Bir gün desem ki sana Olmazki hiç olmaz Sen de benim kadar haklısın Varsayalım ki bir gün Nedense hiç olmaz Sen de benim gibi yaşayacaksın Bir paylaşabilsek ki hiç olmaz Vermeyi öğrenmemişiz Yapabilmektir esas olan Yok olmaz, yok olmaz, yok! olmaz |
|