Elimle Açtım Kalbi Elimle Çizdim Aşk Bu Yaz Bütün Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Elimle Açtım Kalbi Elimle Çizdim Aşk Bu Yaz Bütün Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin TaşElimle Açtım Kalbi Elimle Çizdim Aşk Bu Yaz Bütün Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş Elimle Açtım Kalbi Elimle Çizdim Aşk Bu Yaz Bütün Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş Serdar Ortaç Elimle Şarkı Sözü Serdar Ortaç Elimle Şarkısının Sözleri Serdar Ortaç Elimle Şarkı Sözleri Serdar Ortaç Elimle Şarkısı Sözü Senin Gene Kalbin Taş Aşkım Gene Kıskandı Hayat Acımı Bölüşmekten Denemekten Suçlandım Bebeğim Diye Kızdım Çok Senin O Çile Yanaklara Yakışan Yoksa Ayıp Çok Yaradan Seni Benim Yanıma Günah Işleme Diye Verdi Içi Dışı Gibi Açık Olana Gelenleere Söz Verdim Uçurun Beni Göklere Elimle Açtım Kalbi 2 Elimle Çizdim Aşk Bu Yaz Bütün Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş Aşkım Gene Kıskandı Hayat Acımı Bölüşmekten Denemekten Suçlandım Bebeğim Diye Çok Senin O Çile Yanaklardany Yakışan Yoksa Ayıp Çok Yaradan Seni Benim Yanıma Günah Işleme Diye Verdi Içi Dışı Gibi Açık Olana Gelenleere Söz Verdim Uçurun Beni Göklere Elimle Açtım Kalbi 2 Elimle Çizdim Aşk Bu Yaz Bütün Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş |
|