|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2010, çevirisi, eurovision, mangawe, sözleri, türkçe, şarkı |
![]() |
Manga-We Could Be The Same 2010 Eurovision Şarkı Sözleri Türkçe Çevirisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Manga-We Could Be The Same 2010 Eurovision Şarkı Sözleri Türkçe ÇevirisiManga-We Could Be The Same 2010 Eurovision şarkı sözleri Türkçe Çevirisi Manga-We Could Be The Same 2010 Eurovision şarkı sözleri Türkçe Çevirisi you could be the one in my dreams Sen, benim rüyalarımdan biri olabilirdin you could be much more than you seem Sen, senin, göründüğünden çok daha fazla olabilirdin and i can't hide one in that life Ve ben, o yaşamda bir saklayamam do you understand what i mean Sen, benim, neyi ifade ettiğimi anlar mısın i can see that, this could be faith Ben, onu görebilirim, bu, güven olabilirdi i can love you more than they hate Ben, onların, nefret ettiğinden daha çok seni sevebilirim doesn't matter who they will blame Onların, kimi suçlayacak olduğu önem taşımaz we can beat them at their own game Biz, onların kendi oyununda onları yenebiliriz i can see it in your eyes Ben, senin gözlerinde onu görebilirim it doesn't count as a surprise O, bir sürpriz olarak sayılmaz ![]() i see you dancing like a star Ben, bir yıldız gibi dans ederken seni görürüm no matter how different we are Bizim ne kadar farklı olduğumuza bağlı olmaksızın for all this time i'm in love with you Bütün bu zaman boyunca ben, sana aşığım don't even know your name Hatta, senin ismini bilmiyorum for just one night Sadece bir gece için we could be the same Biz, aynen olabilirdik no matter what they say Onların, ne dediğine bağlı olmaksızın and i feel i'm turning the page Ve ben, benim, sayfaya döndürüyor olduğumu hissederim and i feel the world is a stage Ve ben, dünyanın, bir sahne olduğunu hissederim i don't think that drama will stop Ben, dramanın, durduracak olduğunu düşünmem i don't think they'll give up the rage Ben, onların, öfkeyi bırakacak olduğunu düşünmem but i know the world could be great Ama ben, dünyanın, büyük olabildiğini bilirim i can love you more than they hate Ben, onların, nefret ettiğinden daha çok seni sevebilirim doesn't matter who they will blame Onların, kimi suçlayacak olduğu önem taşımaz we can beat them at their own game Biz, onların kendi oyununda onları yenebiliriz i can see it in your eyes Ben, senin gözlerinde onu görebilirim it doesn't count as a surprise O, bir sürpriz olarak sayılmaz ![]() i see you dancing like a star Ben, bir yıldız gibi dans ederken seni görürüm no matter how different we are Bizim ne kadar farklı olduğumuza bağlı olmaksızın for all this time i'm in love with you Bütün bu zaman boyunca ben, sana aşığım don't even know your name Hatta, senin ismini bilmiyorum for just one night Sadece bir gece için we could be the same Biz, aynen olabilirdik no matter what they say Onların, ne dediğine bağlı olmaksızın |
![]() |
![]() |
|