|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkım, ertuğrul, polat, silip, sözü, unutacağım, şarkı |
![]() |
Ertuğrul Polat Şarkı Sözü- Silip Unutacağım ,Aşkım Unutacağım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ertuğrul Polat Şarkı Sözü- Silip Unutacağım ,Aşkım Unutacağım..Resmine de bakmayacağım Ertuğrul Polat Şarkı Sözü- Silip Unutacağım ,Aşkım Unutacağım ![]() ![]() Adını anmayacağım Seni kalbimden söküp Aşkım Unutacağım, Gülüm Unutacağım Yollarımdan Ismini Kulağımdan Sesini Yüreğimden Sevgini Silip Unutacağım, Aşkım Unutacağım Hayalimde Gözlerin Yüreğimde Izlerin Yalan Dolu Sözlerin Silip Unutacağım , Aşkım Unutacağım Hep yalanmış Sözlerin Silip Unutacağım, Aşkım Unutacağım Yollarımdan Ismini Kulağımdan Sesini Yüreğimden Sevgini Silip Unutacağım, Aşkım Unutacağım Şiir Gün Bugündür Deyip Sırtımdan Vuranlar Bir Kum Tanesi Gibi Yüreğime Düşmüşken Hele Sen Kum Tanesinin Denize Hasretliği Gibiydim Sana Yeşiller Verdim Maviler Gençliğim, Gözyaşlarım Bari sen Vurmasaydın Ahh Yüreğimi , Yüreğimi Bir Çırpıda Yerle Bir Ettin Bir Kadeh Kadar Olamadın O Hiç Olmazsa Geceleri Dost Yüreğimde Hasreti Söndüren Bir Arkadaştı ![]() Yıktın Beni K*hpeliğini Unutmayacağım, Unutmayacağım ![]() ![]() Ertuğrul Polat Şarkı Sözü, Ertuğrul Polat Unutacağım, Unutacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|