|
|
Konu Araçları |
aksu, dünya, gamsız, kadere, razıyım, sezen, yaptı, yorgun, şikayetsiz |
Sezen Aksu - Gamsız Gamsız Yaptı Dünya Beni Kadere Razıyım Ben Yorgun Ve Şikayetsiz |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu - Gamsız Gamsız Yaptı Dünya Beni Kadere Razıyım Ben Yorgun Ve ŞikayetsizSezen Aksu - Gamsız Sezen Aksu - Gamsız Gamsız yaptı dünya beni Kadere razıyım ben Yorgun ve şikayetsiz Gamsız yaptı dünya beni Kadere razıyım ben Yorgun ve şikayetsiz Her şeye hazırım ben Gamsız yaptı dünya beni Kadere razıyım ben Yorgun ve şikayetsiz Her şeye hazırım ben Ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok Ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok Benim olmayan güzelin adı yok Benim olmayan güzelin adı yok Olsun varsın biz gene de memnunuz Bu dünyada olmazsa ahirette huzur buluruz Olsun varsın biz gene de memnunuz Bu dünyada olmazsa ahirette huzur buluruz Yolsuz yaptı dünya beni Yolları görmez oldum En sonunda anladım Sus oldum sus pus oldum Yolsuz yaptı dünya beni Yolları görmez oldum En sonunda anladım Sus oldum sus pus oldum Ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok Ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok Benim olmayan güzelin adı yok Benim olmayan güzelin adı yok Gaddar dünya arsız mı yaptın bizi Hep beraber bulduk mertebemizi Gaddar dünya arsız mı yaptın bizi Hep beraber bulduk mertebemizi Olsun varsın biz gene de memnunuz Bu dünyada olmazsa ahirette huzur buluruz Olsun varsın biz gene de memnunuz Bu dünyada olmazsa ahirette huzur buluruz Olsun varsın biz gene de memnunuz Bu dünyada olmazsa ahirette huzur buluruz GAMSIZ Beste: Orhan Atasoy-Istvan Leel Össy Söz: Orhan Atasoy-Istvan Leel Össy |
Sezen Aksu - Gamsız Gamsız Yaptı Dünya Beni Kadere Razıyım Ben Yorgun Ve Şikayetsiz |
09-08-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu - Gamsız Gamsız Yaptı Dünya Beni Kadere Razıyım Ben Yorgun Ve Şikayetsizindirme linkni koysana bide |
09-08-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu - Gamsız Gamsız Yaptı Dünya Beni Kadere Razıyım Ben Yorgun Ve ŞikayetsizAlıntı: ersindede´isimli üyeden Alıntı indirme linkni koysana bide Şiişşştt ! adam gibi konuşmayı öğren ilk önce Şarkı sözleri diyor dimi ? indir fln yazmıyor Ona göre baksaydın sende |
|