![]() |
Sagopa Kajmer – Onları Da Anlıyorum (Onları Da Anlıyorum Şarkı Sözü ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer – Onları Da Anlıyorum (Onları Da Anlıyorum Şarkı Sözü )Sagopa Kajmer – Onları Da Anlıyorum (Onları Da Anlıyorum Şarkı Sözü ) Sagopa Kajmer – Onları Da Anlıyorum (Onları Da Anlıyorum Şarkı Sözü ) Sevgim gerçek olmasaydı ağlayabilir miydim? Aşkın bende olmasaydı nasıl gülebilirdim? Ateş beni yaktıkça daha çok soğuyorum ![]() Ben ateşi körükledikçe, buz gibi donuyorum ![]() Bana şaşkın bakıyorlar ![]() ![]() Evvel zaman bir damla iken durumum, el’an derya hal buluyorum ![]() Çıksın artık be kalem, tek bir harf çiz bari ![]() Vaktim olur zayi, etme böyle kırma yarini ![]() Bir işaret et! Biz çizikten yol bulurum ![]() Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum? Ey Askerim kurşunum, kulun hali aynı kalem-i kurşun ![]() Anlatayım şöyle ki; Dışa kapanıktır başı, yavaş açılır dışa ilki ![]() Ucu sivrildikçe olur sanki ormanda gezen tilki ![]() Aşk şarabı alkol sanar kınarlar beni ![]() Deki; öyleyse Sago başı dönmüş ayyaşın teki ![]() Manzarayı bilir misin hiç görmediğin yerlerdeki? Bilmeden konuşmak Aptallık değil de ne peki? Anlamsızlaşmış bakışları çoğunun ![]() Şeytanlaşmış içi melek görünen çocuğun ![]() Düşününce kötüyü tahmin edemezsin ateşini içime işleyen soğuğun Bana bir çıkış Yolu bulun, sonu gelsin kabusumun ![]() Artık Kasva Yorgun Düştü ![]() Seher vaktim umut kuşum yine cik cik ötüştü ![]() Yunus Sago mahkumuyla Her gün Görüştü ![]() 24 saatlik günler onunla hayat bölüştü ![]() Rap Konuştu!… Vazgeç Ahmak, Bu ne haldir? Diyorlar ![]() Lakırdılar sular seller ![]() Ne varmış canım şu Halimde? İnsan olan halden anlar ![]() Bana şaşkın bakıyorlar ![]() ![]() Evvel zaman bir damla iken durumum, el’an derya hal buluyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sagopa Kajmer – Onları Da Anlıyorum (Onları Da Anlıyorum Şarkı Sözü ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer – Onları Da Anlıyorum (Onları Da Anlıyorum Şarkı Sözü )Sagopa Kajmer – Onları Da Anlıyorum (Onları Da Anlıyorum Şarkı Sözü ) Sevgim gerçek olmasaydı ağlayabilir miydim? Aşkın bende olmasaydı nasıl gülebilirdim? Ateş beni yaktıkça daha çok soğuyorum ![]() Ben ateşi körükledikçe, buz gibi donuyorum ![]() Bana şaşkın bakıyorlar ![]() ![]() Evvel zaman bir damla iken durumum, el’an derya hal buluyorum ![]() Çıksın artık be kalem, tek bir harf çiz bari ![]() Vaktim olur zayi, etme böyle kırma yarini ![]() Bir işaret et! Biz çizikten yol bulurum ![]() Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum? Ey Askerim kurşunum, kulun hali aynı kalem-i kurşun ![]() Anlatayım şöyle ki; Dışa kapanıktır başı, yavaş açılır dışa ilki ![]() Ucu sivrildikçe olur sanki ormanda gezen tilki ![]() Aşk şarabı alkol sanar kınarlar beni ![]() Deki; öyleyse Sago başı dönmüş ayyaşın teki ![]() Manzarayı bilir misin hiç görmediğin yerlerdeki? Bilmeden konuşmak Aptallık değil de ne peki? Anlamsızlaşmış bakışları çoğunun ![]() Şeytanlaşmış içi melek görünen çocuğun ![]() Düşününce kötüyü tahmin edemezsin ateşini içime işleyen soğuğun Bana bir çıkış Yolu bulun, sonu gelsin kabusumun ![]() Artık Kasva Yorgun Düştü ![]() Seher vaktim umut kuşum yine cik cik ötüştü ![]() Yunus Sago mahkumuyla Her gün Görüştü ![]() 24 saatlik günler onunla hayat bölüştü ![]() Rap Konuştu!… Vazgeç Ahmak, Bu ne haldir? Diyorlar ![]() Lakırdılar sular seller ![]() Ne varmış canım şu Halimde? İnsan olan halden anlar ![]() Bana şaşkın bakıyorlar ![]() ![]() Evvel zaman bir damla iken durumum, el’an derya hal buluyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|