|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bahçenizde, bülbül, dalinda, gelecem, gül, rapatma, suavi, varmi, yarin |
![]() |
Suavi - Rapatma - Bahcenizde Gül Varmi Dalinda Bülbül Varmi Yarin Size Gelecem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Suavi - Rapatma - Bahcenizde Gül Varmi Dalinda Bülbül Varmi Yarin Size GelecemSuavi - Rapatma - Bahcenizde gül varmi Dalinda bülbül varmi Yarin size gelecem Suavi - Rapatma - Bahcenizde gül varmi Dalinda bülbül varmi Yarin size gelecem Suavi - Rapatma Sar beline kusagi Bagla üstüne bagi E kiz dermisin acep Alsam ha bu usagi Usaga bak usaga Ister belden asaga Senin gibi güzel kiz Yakisir bu üsaga Armudun dalinayim Atbeni sarilayim Biraz daha gel beri Sana bir sarilayim Kemençemin ütüne Yayi vururum yayi Kiz sana vurulali Kayip ettim dünyayi Kemençemin telini Kesip bekleyeyim mi Bekledim yedi sene Daha bekleyeyim mi Alamiyasun beni Ben üsüdüm üsüdüm Ben aksam rüyamda Yar ile konisidum Konustuk güzelimlen O oyana ben beri Degiselim onunla Mendil ile çemeberi Gece sabaha kadar Yanar benim isigum Böylemiydi cilvelum Seninle konusugum Atma beni yabana Bende bu dereliyim Alma beni koynuna Bende bu dereliyim Alma beni koynuna Hiç sorma nereliyim Dereye alabalik Hokkaliktir hokkalik Kiz senin anan buban Etmedimu sevdaluk Armut dali boyunca Gögemi çikacasun Kalk gidelim sevgilum Dahami duracasun Kirmizi yanakliyim sandiklara sakliyim Anasi biliyiki Kizina merakliyim Bahcenizde gül varmi Dalinda bülbül varmi Yarin size gelecem Odanizda yer varmi Seni gavurun kizi Yiyecekmisun beni Öpsem yanaklarundan Diyecek misun beni Kemençem ince telden Zilden calarim zilden Sen saril bogazima Ben sarilayim belden Karamisin dibinde Kararisin fidani Benimi cok seversin Yoksa domuz kocani Çikma sevgilim cikma Portakal agacina Düsüpte oleceksun Dayanamam acina Ay vurur rende rende Ay buluta girende 3 gecelikte olsa Yar koynuma girende Kemencemin üstüne Çiçek takacakmisun Sen beni ömür boyu Böyle yakacakmisun Hasta oldum derinden Ha bu baga yazili Gece gündüz aglayip Yiyesun gözyasini Yol gecenin basina Evin basi yol olsun Çagir beni sevgilim Gelmeyen gavur olsun Armudu budaladim Dallarini sakladim Anasinin yaninda Kizini kucakladim Karadeniz üstünde Görünen kayikmidur Ben özledim yarim Aglasam ayip midur Karadir karadeniz Sardi 4 yanimizi Ha bu gurbet elleri Alacak canimizi |
![]() |
![]() |
|