![]() |
Sezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikçe Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikçe Şarkı SözüSezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikçe Şarkı Sözü Sezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikçe Şarkı Sözü Sezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikçe şarkısı sözleri Acıtmışım Canını sevdikçe şarkısı sözü sezen aksu 2011 Sezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikçe Hani yangın yerinde sevmiştim ben seni Darmadağın akşamlarda Bir avuç gül uzattın bense kırık bi can Yıkıntılar arasında Ah neden korktum Ah neden korktum Bir uyandım ki artık yoktun Uzanıp eşsiz hatırandan öptüm Meğer nasılda acı nasılda gece Kanatmışım yaranı sevdikçe Meğer nasıl karanlık ne bur dert Acıtmışım canını sevdikçe Bırakıp gittin yok olup yittin Gözlerindeki hüzün, hüzün Bak siliniyor yüzün, yüzün Karanlık gözlerinden öpmüştüm ben seni Paramparça akşamlarda Isınmıştık birlikte bu soğuk dünyada Yıkıntılar arasında Ah neden korktum Ah neden korktum Bir uyandım ki artık yoktun Uzanıp eşsiz hatırandan öptüm Meğer nasılda acı nasılda gece Kanatmışım yaranı sevdikçe Meğer nasıl karanlık ne bur dert Acıtmışım canını sevdikçe Bırakıp gittin yok olup yittin Gözlerindeki hüzün, hüzün Bak siliniyor yüzün, yüzün Gözlerindeki hüzün, hüzün Ah siliniyor yüzün, yüzün |
![]() |
![]() |
|