|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
göktürk, musun, naşide, olur, sözleribenim, sözü, şarkı |
![]() |
Naşide Göktürk Benim Olur Musun Şarkı Sözü- Benim Olur Musun Sözleri-Benim Olur Musun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Naşide Göktürk Benim Olur Musun Şarkı Sözü- Benim Olur Musun Sözleri-Benim Olur MusunYa kal ya git diyorsam sakın ,sakın inanma ![]() Naşide Göktürk Benim Olur Musun Şarkı Sözü- Benim Olur Musun Sözleri-Benim Olur Musun Sarıl yüreğimin çığlığına ömrü uzun bu hasretin Sorma sensizliği,utanır ağlarım ![]() Senden kalan her anı simsiyah bir günahtır Sorma geçenleri utanır saklarım, Senden kalan her anı simsiyah bir günahtır Benim olur musun benim sonum musun Ah bir kere daha benim olur musun Benim olur musun benim sonum musun Sonsuz kere sonsuz benim olur musun Ya hep ya hiç diyorsam sakın sakın aldanma Sarıl yüreğimin çığlığına gönlü çılgın bu sevdanın Sorma sensizliği utanır saklarım Bir ihtimal daha yok seninle yaşlanırım Sorma sensizliği utanır saklarım Bir ihtimal daha yok yalnız seni yaşarım Benim olur musun benim sonum musun Ah bir kere daha benim olur musun Benim olur musun benim sonum musun Sonsuz kere sonsuz benim olur musun |
![]() |
![]() |
|