Pınar Darcan Dangıl Dungul Şarkı Sözleri |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pınar Darcan Dangıl Dungul Şarkı SözleriPınar Darcan Dangıl Dungul Şarkı Sözleri Pınar Darcan Dangıl Dungul Şarkı Sözleri Pınar Darcan Dangıl Dungul Sözleri Pınar Darcan Dangıl Dungul Şarkı Sözü Pınar Darcan Dangıl Dungul Şarkısı Pınar Darcan Dangıl Dungul Şarkı Sözleri Dangul dungul, dangul dungul Dangul dungul, dangul dungul Alışıklık ağır seninki, inanır mıyım Her yaptığın beni tav etmeye müsait Kusura bakma bu kadar da saf değilim Okuduğum hayat kitabının her satırını bilirim E kusura bakma bu kadar da saf değilim Okuduğum hayat kitabının her satırını bilirim Dangul dungul davranışların Bezdirdi canımdan beni Dar kafalısın daha ne diyeyim Dama taşı gibi oynatma beni Dangul dungul davranışların Bezdirdi canımdan beni Dar kafalısın daha ne diyeyim Dama taşı gibi oynatma beni Çizmeyi aştın sen çoktan sana güle güle Oturup ağlayacağımı mı sandın beni güldürme Kusura bakma bu kadar da sek değilim İçtim dünya meylerinin her tadını bilirim E kusura bakma bu kadar da sek değilim İçtim dünya meylerinin her tadını bilirim Dangul dungul davranışların Bezdirdi canımdan beni Dar kafalısın daha ne diyeyim Dama taşı gibi oynatma beni Dangul dungul davranışların Bezdirdi canımdan beni |
|