Naşide Göktürk Vazgeçmem Asla Şarkı Sözü- Vazgeçmem Asla Sözleri- Vazgeçmem Asla |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Naşide Göktürk Vazgeçmem Asla Şarkı Sözü- Vazgeçmem Asla Sözleri- Vazgeçmem Aslaharam degıldı bu ask helalınden sevmısdım Naşide Göktürk Vazgeçmem Asla Şarkı Sözü- Vazgeçmem Asla Sözleri- Vazgeçmem Aslaölüm olsa sonunda vazgecmem senden asla haram degıldı bu ask helalınden sevmısdım ölüm olsa sonunda vazgecmem senden asla bır can kaldı elımde bırde ask vardı o ettıgın zulümü sakın unutma bır can kaldı elımde bırde ask vardı o ettıgın vefamı bır bır soracagım sana yar olacagım ahımı alacagım vay aman aman soka cıkacagım sanacaka satacagım sonunda kacacagım vay aman aman bır bır soracagım sana yar olacagım ahımı alacagım vay soka cıkacagım sanacaka satacagım sonunda kacacagım vay aman aman haram degıldı bu ask helalınden sevmısdım ölüm olsa sonunda vazgecmem senden asla haram degıldı bu ask helalınden sevmısdım ölüm olsa sonunda vazgecmem senden asla bır can kaldı elımde bırde ask vardı o ettıgın zulümü sakın unutma bır can kaldı elımde bırde ask vardı o ettıgın vefamı bır bır soracagım sana yar olacagım ahımı alacagım vay aman aman soka cıkacagım sanacaka satacagım sonunda kacacagım vay aman aman bır bır soracagım sana yar olacagım ahımı alacagım vay soka cıkacagım sanacaka satacagım sonunda kacacagım vay aman aman bır bır soracagım sana yar olacagım ahımı alacagım vay aman aman soka cıkacagım sanacaka satacagım sonunda kacacagım vay aman aman |
|