Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Şarkısı Sözü |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Şarkısı SözüSezen Aksu Unuttun Mu Beni Şarkısı Sözü Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Şarkısı Sözü Unuttun mu beni şarkısı sezen aksu 2011 Sezen Aksu Unuttun Mu Beni sözleri Sezen Aksu Unuttun Mu Beni şarkı sözleri Unuttun Mu Beni Her Şeyimi Sildinmi Bütün Hislerimi Hiç Düşmedimmi Aklına Hiç Çalmadımı O Şarkı O Sahil O Ev O Ada O Kırlangıçtamı Küs Bana Hiç Düşmedimmi Aklına Hiç Çalmadımı O Şarkı O Sahil O Ev O Ada O Kırlangıç da mı Küs Bana Sanırdımki Aşklar Ancak Aaa Filmlerde Böyle Ben Hala Dolaşıyorum Avare Hani Görsen Beni Divane Ne Yaptıysam Olmadı Ne Çare Unutamadım Gitti Ben Hala Dolaşıyorum Avare Hani Görsen Beni Divane Ne Yaptıysam Olmadı Ne Çare Unutamadım Gitti Ey Aşk Neredesin Şimdi Sendemi Terk Ettin Beni Ne Hata Ettiysem Af Et Büyüklük Sende Kalsın Gemi Sen Olmazsan Eğer Batar Artık Bu Gemi Ben Hala Dolaşıyorum Avare Hani Görsen Beni Divane Ne Yaptıysam Olmadı Ne Çare Unutamadım Gitti Ben Hala Dolaşıyorum Avare Hani Görsen Beni Divane Ne Yaptıysam Olmadı Ne Çare Unutamadım Gitti |
|