|
|
Konu Araçları |
derken, distance, gel, sözleri, şarkısının |
Distance Gel Derken Sözleri - Distance Gel Derken Şarkısının Sözleri |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Distance Gel Derken Sözleri - Distance Gel Derken Şarkısının SözleriDistance Gel Derken Sözleri - Distance Gel Derken Şarkısının Sözleri Distance Gel Derken Sözleri - Distance Gel Derken Şarkısının Sözleri Distance Gel Derken şarkı Sözleri Distance Gel Derken şarkı Sözü Distance Gel Derken Distance Gel Derken Sözleri BuraK Yavuz ( Distance ) : Gözyaşlarım; Yanaklarımı ıslatır ellerimi Bıraktıqın An Güzelliğinle Beni hapsettin Sen Anladımki Her şey yalan Beraber yazdıqımız Hatıralarmızdı…beni Tek Yaralayan Defterin Son Satırına Senmiydin yoksa Ayrılık Diye yazan Hadi Kapat o defteri yazdığımız Sayfaları Tek Tek Hatırla Gözlerime Birden Perde çekiLdi Sen Gidiyorum dediğin Anda Yazmak Demek , Bana Mahsus ; Ayrıldık Dediğin anda Sen Belki ; Beni Anlarsın bu Sözlerimden sonra Yeter Artık ; Yok Ettin yere Düşen kalbime , Basıp Geçtin Zaman Geçer Gider ömrümden korkarım ; Seni kaybetmekten Gecem Gündüzüme karıştı Gittiğin günden beri beni mahfetmekten Defterimde Bir yalnızlık Seziyorum ; Seni düşünememekten Ellerin Ellerime Bi Dokunsa seviyorum Desen keske bana Aslında yeterdi bana ; seni özledim desen Ölürdüm yoluna Senin Dünyandan Göcüp giderdim ; Ellerini tutuqum anda Şimdi Ellerim Bomboş kaldı ; yürüdüğümüz sokaklarda Hadi karanlığıma bir mum yak Geldim De Bitir Bu hasreti Tebessümümün varlığı, senin Bana seni Seviyorum deyişin Her gün Kurduğum hayallerimin , amacı ; senin beni sevişin Ama beni tek Acıtan yara , son Kelimeni Söyleşin Azrail'in gelişi Birden suskunluğuma neden oldu Cansız bedenime canlı bir uyku gelip bedenime hapsoldu Gidişin Öldürür beni , Sen yokken ellerim Acır oldu sen unuttun gittin birden hayatım siyah beyaz oldu Nakarat : Aldılar Seni Benden beni senden ben Azrail e kapanırken seni düşlerken gözlerim ağlarken gel derken hayallerime sarılırken sen yokken kalbim kalbine dokunurken gözler hafif tebessüm ederken hasretin akar bu bedenden ( x2 ) Yahya Yener ( Absolut ): Ben sana hasret aşkına farzet Sen Yandın Yine Bana Kaldın Geceler Gündüzüm oldu artık ; sen benim için bir yalandın Sen Aşkımız İçin Yeminler Ettin Senin Aşkından ben bittim Adım Adım Aşk yolunda Tek Kaldım artık Aşklara ben Kapandım degerin tesbihim kadar olsaydı senide çekerdim ben aşkım Düşler Sokağında Yalnız Dolaşan hayallerime yelken açtım Artık yeter Ne olur karşıma çıkma benim Ama Sen Mahvettin o güzel günleri Sadece bana bırak o güzel günlerimizi Arkana Bakmadan Gidişin ölmüşüm Ne geveliyosun artıq Sen Bu Sözlerim Senin gibilere Gelsin Der ; Yahya kormaz kaybetmekten Bu rapim yokluquna bu sana son parçam Hayal kurmaya devam et sen yalvarsanda sana dönmem ben Şimdi satırlarımda bir tebessüm , oda yalnızlığın bir ucunda Beni bekler orda meleklere haykırır oda gelsin yanıma Nolur geri dönsün bana anlatır derdini yalanlara Bilmezki bensiz bir yolda , çaresiz bu dünyada Sevmek Sevilmemek Böle Bişeymiş Yokluqunla anladım ben Sözlerimde Gizli Saklı Bir tek sen varsın birtanem Seni Seviyorum derken Gözlerimde bir damla yaş akarken Hasretin Gidişinle Yokluquna Yokluqumu katarken Nakarat : Aldılar Seni Benden beni senden ben Azrail e kapanırken seni düşlerken gözlerim ağlarken gel derken hayallerime sarılırken sen yokken kalbim kalbine dokunurken gözler hafif tebessüm ederken hasretin akar bu bedenden ( x2 ) Şimdi sakın beni düşünme sözlerinle vur beni Şimdi sakın dünü düşünme gel bugunde yak beni Şimdi sözlerin biterse nefretinle yut beni Şimdi yağan yağmur ıslatır gel kurut beni |
|