![]() |
Rafet El Roman - Son Mektup (Biricik Aşkım) - Sevgilim Her Sabah Hüzünle Başlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Son Mektup (Biricik Aşkım) - Sevgilim Her Sabah Hüzünle BaşlarRafet El Roman - Son Mektup (Biricik Aşkım) Rafet El Roman - Son Mektup (Biricik Aşkım) - Sevgilim her sabah hüzünle başlar Sevgilim her sabah hüzünle başlar Her gecem uzun, soğuk üşüyorum Ne zaman biter bu hasret Ne zaman biter bu özlem dön artık ![]() ![]() ![]() Şu an son mektubun elimde Gözyaşların da var üzerinde Yazarken ağlamışsın sevgilim Dayanmaz buna yüreğim ![]() ![]() ![]() Aklımda son veda günü Duruşun bana bakışların Gözlerinden dudaklarından Öperim seni öperim ![]() ![]() ![]() O tatlı hem acı sözleri satırları Okurken ağladım,yüreğime sakladım Ne olur üzülme mutlaka döneceğim Sevgimiz uğruna yaşıyorum hayattayım ![]() ![]() Şu an son mektubun elimde Gözyaşların da var üzerinde Yazarken ağlamışsın sevgilim Dayanmaz buna yüreğim ![]() ![]() ![]() Aklımda son veda günü Duruşun bana bakışların Gözlerinden dudaklarından Öperim seni öperim ![]() ![]() ![]() Aklımda son ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|