![]() |
Sagopa Kajmer - Çaçaron |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - ÇaçaronRAP 1 Sagopa Kajmer - ÇaçaronBasiretsiz neferlere fener tut ki aydınlansın Kalbim ta derinlerde kaburgalarımda sıkışsın ![]() Gerilim hattında bir hattat Allah adını yazsın ![]() Şevkat muhtaçlarına hilkat pırlantası hiçtir ![]() Dünya gezengenler arasında tek piçtir ![]() Çaçaron benim sessiz kalma hakkına sahipsin ![]() Yakın takipsin ![]() Benim romantizmalarım azdı ,lakin sen felçsin ![]() Fiyasko çıktı alafranga metodlar,cana kıydı despotlar ![]() Kalaşnikof çocuk elinde ![]() Namusu iki paralık zavallının namusu belinde ![]() Reyting kaygılarınız algılarınızı düzmekte ! ![]() ![]() ![]() Hiçbiriniz yeteri kadar fedakar olamadınız kardeşim ![]() Kafadar olmak dostluğun yalan adı ![]() Talan ruhumdan kalan yegane hatıram ''anı'' ![]() Feragatim kesin ''-Hakimim Sagoyu tanı! ![]() ![]() ![]() ![]() Tecavüz kurbanları için milyon penis kesile ![]() Artık belli mesajlarım yok yeni nesile ![]() Unsurlarıma sansür koyun, ''destur! ![]() ![]() ![]() ![]() Korkularınla yüzleş derhal,vakit nakit umut ![]() Feci suistimal kazaların bir ihmal ![]() Bir ihtimal mi var ? İstikbalin kör topal ![]() Sizler kural tanımadınız,eylemleriniz ihlal ![]() Haydi Sago'nun dudaklarından bal çal! ![]() ![]() ![]() Güzergahını şaşırmış alem,bildiğim en büyük emeliniz anal ![]() Orda kal! ![]() ![]() ![]() Önüme koydugunuz yemeklerin tadı yal ![]() Yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal ![]() [Nakarat] Felek çemberinden geç,irtihal kapını çalsın,es geç ![]() Edebi ebediyete intikal edin ![]() Çaçaron konuşur,sen yalnızca şık şeç ![]() RAP 2 Yunus sürmenaj oldu ahali ![]() Rap uğrunda akıtılan her ter damlam helali ![]() Faraza, itiraflar huzur evi yakani ![]() Benim rap kilodan düşmeyecek lan sana kajmeran yemini ![]() Kajmeran hizadadır,rap tetik şakaktadır ![]() Evliya-ı Rap ataktadır,ayıp en geniş yataktadır ![]() Toplumum bataktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KELİMELER: Basiretsiz: Doğru ve yerinde düşünemeyen ![]() Hattat: Güzel ve süslü yazı yazmakta üstad kişi ![]() Hilkat: Yaradılış ![]() Çaçaron: Çok konuşan çenesi düşük geveze kimse ![]() Feragat: Bir şeyden kendi özgür iradesiyle vazgeçmek ![]() Sürmenaj: sürekli çalışan ve düşünen insanın beyin yorgunlugu ![]() Yakani: Yakmakta olmak ![]() Faraza: Ola ki,varsayalım ![]() Evliya-ı Rap: Rapin ermiş düşünürü ![]() |
![]() |
![]() |
|