|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
azirha, cankan, dinle, genç, hakkım, hesap, sende, vereceksin, şimdi |
![]() |
Cankan - Şimdi Dinle (Ft. Azirha) Bir Hesap Vereceksin, Benim Sende Hakkım Var, Genç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan - Şimdi Dinle (Ft. Azirha) Bir Hesap Vereceksin, Benim Sende Hakkım Var, GençCankan - Şimdi Dinle (ft ![]() Cankan - Şimdi Dinle (ft ![]() Bir Hesap Vereceksin, Benim Sende Hakkım Var, Gençliğim Ne De Yalan, Yazık Sende Kaldılar ![]() Bir Daha Görmeyeceksin, Şahidimdi Bütün Yıllar, Aramızda Yaşananlar, Burda Son Bulacaklar ![]() Şimdi Dinle Ayrılığın Şarkısını, Şimdi Dinle Bu Aşığın Sancısını, Şimdi Dİnle; Darbelerin Hep Banamı, İsyanların Hep Banamı, Göz Yaşlarım Hep Sanamı Akacaklar ![]() Gel Gör Bu Canım Ölüyor, Yanıp Yanıp Tutuşuyor, Aşkın Öyle Acımasızki, Her Gün Yaralar Büyüyor ![]() Şimdi Dinle Ayrılığın Şarkısını, Şimdi Dinle Bu Aşığın Sancısını, Şimdi Dİnle; Darbelerin Hep Banamı, İsyanların Hep Banamı, Göz Yaşlarım Hep Sanamı Akacaklar ![]() Şiiri: Sen Yorulma, Ben Giderim, Silahı Çekip Vurmana Gerek Yok, Sensiz Zaten Biterim ![]() Seni Severken Sana; SOrmadım ki, Danışmadım ki, Şimdi Seni Unutmak İçin, Senden Yardım Dileyeyim ![]() Kafanı Takma Acılar Benim İçime Atar Giderim ![]() ![]() ![]() Şimdi Dinle Ayrılığın Şarkısını, Şimdi Dinle Bu Aşığın Sancısını, Şimdi Dİnle; Darbelerin Hep Banamı, İsyanların Hep Banamı, Göz Yaşlarım Hep Sanamı Akacaklar ![]() |
![]() |
![]() |
|