![]() |
Sagopa Kajmer 24 Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer 24 Şarkı SözüAcımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımızdı ![]() Sagopa Kajmer 24 Şarkı Sözü Yaşlanan Birgün Bugün ![]() Ağliyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim ![]() Tutuklu Yüzüme ![]() Dudaklarım Kilitli, Hoşçakal Bugün ![]() ![]() Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarınım Kapıda Bekliyor Ve Son Veda Zamanı Saçlarımda Saklı Kar Beyaz Ve Gözlerimde Hep Telaş ![]() Küçük Çocuktum Hep Konuktu Baska Gün Ve Çok Soğuktu Her Geçen Dün ![]() Gibiydi Giden O Eski Dünler, Geçmisin Karanlığında Anılarımdı Onlar, Bense Bulamaz Oldum Onları, Hep Selam Gönderdim Geride Kalana Kanıtım Yoktu Yarına, Yolcularımla Ağladım, Hiç Misafir Olmamıştı Kimse Bunu Ben Anladım ![]() Rüzgarlar, Öldu Tüm Yapraklar, Yağmur Aldı Gözyaşı, Ve Rüzgar Oldu Ruhlar Estiler Yavaşça ![]() ![]() (x4) Dudaklarim Kilitli, Hoşçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarınım Kapıda Bekliyor Ve Son Veda Zamanı ![]() Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımızdı ![]() Aynalarda Buğulu Yüzümü Göremez Oldum, Ve İyimserlik Mateminde Sarı Gül Tuttum ![]() Hayallerim Yok Oldu Koyduğum, Yerde Yoktu Hiçbiri, Tek Yabancı Bendim Evde, Ver Bir Yalancı Mumdu,Doğan Güneş ![]() Vesikalık Gülen Çocuktum Yüzüme Bakarak Ağladım, Yüzleşirken Kendimle Hıçkırıklarımla Savaşır Oldum Ertelendim Yarına ![]() Ve Gelene Merahaba Dedi Bu Kimsesiz Dilim, Ortalarda Gezinen Oldu, Dilenci Ellerim, Bu Son Demiydi Sonbaharın Son Yaprağında Son Gülümsemekki Nefesi Son Çekişti İçime Sonbahardı ![]() Onca Göçebe His, Biz Dünden Olma Yarına Varma Garibeyiz ![]() Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımızdı ![]() (x4) Dudaklarim Kilitli, Hoşçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarınım Kapıda Bekliyor Ve Son Veda Zamanı ![]() Yalızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı Onunla Şimdilerde Beraber Yürüyoruz Her Yeni Güne iki yalnız Şarkılar Yazıyoruz Çok Yalnız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|