Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat. Mozole Mirach & Raffine) Şarkı Sözü |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat. Mozole Mirach & Raffine) Şarkı SözüSITEM DEPRESİF Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat Mozole Mirach & Raffine) Şarkı Sözüİlk molami aşkta verdim bende çok temizdim ancak(suss) Verilen herbi sözde yenik düstüm kaderime Hayaller kurdum sadece senle ilgiliydi Ilgi göremedi ve sonra rest edildim Sakin ol hayatlütfen üstüme gelme Bu kadar sendeyiprandimbak artik sende Inan çatma kaderemutluluklar aleminde Yanlız basimaküfrederdimmbelki bir Geceydimgünes dogsun beklerimm(burdaa) Satirlarimla yarina yardim ettim Ancak kaybetmiş kaderimgözlerrim Uzun bi sürenin bekçisiymis oysa Galibim huzurunao rus kokanhayati bembeyaz Yarina densiz çocuga hasrettimm(evet) çabamla geldim,özlemimle bekledimmolami simdi verdim rap de saglik olsun herzamankaliplarindi Yalan olanhayallerimdi kafa tutan Sasmak yok rotamdanrodoslar adina sabrettimm MoZoLE MiRaCH: ilk kural bu yoldasindaderin bir Okyanustabatsin !?toz duman karisti rap diyarin bedene çokalisti Ilk molandailk yudum suyumdu Son bakistii (Soon)Ölüm yakisti MaskeneO maskenini içinde gülen o Surete ki suretinde nefretin yazilmiss Kimin sinirlerinde korkular kazinmış ? Kinle yansimandayurgun suratım Hep asilmis bak taakatim kalmadi bu yolda bu ilk durak molamdaçok küçük bi tenefüs ihtiyacı Tuhaf acımuhaff metodlarindasaklı sancım ve kervanın saraylarindatek göz odama izdivacım Kiraya layik evrenindemesafeler hurafe ve mecburumkiyanliz tek selametimle tek bi basinarap emanetimle Dilimde molamapaydos ettimmizninizle RAFFINE Uzun yolumun ince çizgisinde Ilk molami aldimakti günler Ardi ardinaverilen zamnla kaldim Takmadim ki !? yagli ekmemigimebalimi çaldim Kolumu kurdu içime attim Sarhos kaderi alttan aldimkible sasmiss Çogu zinne fitne bulasmissonuçtan mikrofon yapismis Kosarmis rapineöylecesuçlu kimdir? eyy felekk uçurumundan biri düserse ilk adimindan simdiyedegistiler kahpelik var Tepeden bakislarakalkan ettigimsemsiyem delindi Öyle böyle geçti yillarSöyle bir birin rapinle Sinsilikle bagdasanmantik dostuluklarinaboyun Eymemeliydimm ZET:: Yeni bir sayafa açtimyirtilan herbirinin öfkesiyleyürümem artık nasır tuut ayklarım aylardan kasim Sert olmak istetimvarsin olmasin nazim Kalbimi kirar kirik parçalarla Fikrimi kazirim hanimm CAnim canimi yakmazToparlar dostlarimm Kantralrimi kaybettim bu günlerde Uçamaz oldumUçmaktan korkarim 19uma siğindimkayıttayım ses bir iki (SaGoPa) Içimde yaldizlıya ayna var Kalemimsarsak yazarduygularima annamam etrafimda ki kafalar çok dar yüregim kapini çalarBileklerin kanar Sonraki molaya ne kadar var?karli Günlerin bugulu camlarinikim kırar ? Gözlerimi kisar bakarimben ararim Hediyeler verildi çocuklugumaŞimdi Tapuklarim islanir yürüyüs yolunda |
|