Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat. Mozole Mirach & Raffine) Şarkı Sözü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat. Mozole Mirach & Raffine) Şarkı SözüSITEM DEPRESİF Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat Mozole Mirach & Raffine) Şarkı Sözüİlk molami aşkta verdim bende çok temizdim ancak(suss) Verilen herbi sözde yenik düstüm kaderime Hayaller kurdum sadece senle ilgiliydi ![]() Ilgi göremedi ve sonra rest edildim Sakin ol hayat ![]() lütfen üstüme gelme Bu kadar sende ![]() yiprandim![]() bak artik sende![]() Inan çatma kadere ![]() mutluluklar aleminde![]() Yanlız basima ![]() küfrederdimm![]() belki bir Geceydim ![]() günes dogsun beklerimm(burdaa) Satirlarimla yarina yardim ettim ![]() Ancak kaybetmiş kaderim ![]() gözlerrim![]() Uzun bi sürenin bekçisiymis oysa ![]() Galibim huzuruna ![]() o rus kokan![]() hayati bembeyaz Yarina densiz çocuga hasrettimm ![]() (evet) çabamla geldim,özlemimle bekledim ![]() molami simdi verdim![]() rap de saglik olsun herzaman ![]() kaliplarindi Yalan olan hayallerimdi kafa tutan![]() Sasmak y o k rotamdan![]() rodoslar adina sabrettimm![]() ![]() ![]() MoZoLE MiRaCH:![]() ilk kural bu yoldasinda ![]() derin bir Okyanusta ![]() batsin !?![]() toz duman karisti![]() rap diyarin bedene çok ![]() alisti![]() Ilk molanda ![]() ilk yudum suyumdu![]() Son bakistii (Soon) ![]() Ölüm yakisti Maskene ![]() O maskenini içinde gülen o Surete ki suretinde nefretin yazilmiss ![]() Kimin sinirlerinde ![]() korkular kazinmış ? Kinle yansimanda ![]() yurgun suratım![]() Hep asilmis bak taakatim kalmadi bu yolda ![]() bu ilk durak molamda ![]() çok küçük bi tenefüs ihtiyacı![]() Tuhaf acı ![]() muhaff metodlarinda![]() saklı sancım![]() ve kervanın saraylarinda ![]() tek göz odama izdivacım![]() Kiraya layik evreninde ![]() mesafeler hurafe ve mecburumki ![]() yanliz tek selametimle![]() tek bi basina ![]() rap emanetimle![]() Dilimde molama ![]() paydos ettimm![]() izninizle![]() RAFFINE Uzun yolumun ince çizgisinde ![]() Ilk molami aldim ![]() akti günler![]() Ardi ardina ![]() verilen zamnla kaldim![]() Takmadim ki ![]() ![]() !? yagli ekmemigime![]() balimi çaldim![]() Kolumu kurdu içime attim Sarhos kaderi alttan aldim ![]() kible sasmiss Çogu zinne fitne bulasmis ![]() sonuçtan mikrofon yapismis![]() Kosarmis rapine ![]() öylece![]() suçlu kimdir? eyy felekk uçurumundan biri düserse ![]() ilk adimindan simdiye ![]() degistiler kahpelik var![]() Tepeden bakislara ![]() kalkan ettigim![]() semsiyem delindi![]() Öyle böyle geçti yillar ![]() Söyle bir birin rapinle![]() Sinsilikle bagdasan ![]() mantik dostuluklarina![]() boyun Eymemeliydimm ![]() ![]() ![]() ZET:: Yeni bir sayafa açtim ![]() yirtilan herbirinin öfkesiyle![]() yürümem artık nasır tuut ayklarım aylardan kasim Sert olmak istetim ![]() varsin olmasin nazim![]() Kalbimi kirar kirik parçalarla Fikrimi kazirim hanimm ![]() CAnim canimi yakmaz ![]() Toparlar dostlarimm![]() Kantralrimi kaybettim bu günlerde ![]() Uçamaz oldum ![]() Uçmaktan korkarim![]() 19uma siğindim ![]() kayıttayım![]() ses bir iki (SaGoPa) Içimde yaldizlıya ayna var ![]() Kalemim ![]() sarsak yazar![]() duygularima annamam etrafimda ki kafalar çok dar yüregim kapini çalar ![]() Bileklerin kanar![]() Sonraki molaya ne kadar var?karli Günlerin bugulu camlarini ![]() kim kırar ? Gözlerimi kisar bakarim ![]() ben ararim![]() Hediyeler verildi çocukluguma ![]() Şimdi Tapuklarim islanir yürüyüs yolunda ![]() ![]()
|
|
|
|