İntizar Yıldız Tilbe Düeti Benim Bir Sevdiğim Var Şarkı Sözü |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İntizar Yıldız Tilbe Düeti Benim Bir Sevdiğim Var Şarkı Sözüİntizar Yıldız Tilbe Düeti Benim Bir Sevdiğim Var Şarkı Sözü İntizar Yıldız Tilbe Düeti Benim Bir Sevdiğim Var Şarkı Sözü İntizar Yıldız Tilbe Düeti Benim bir sevdiğim var İntizar Yıldız Tilbe Düeti Benim bir sevdiğim var Gözünü gözüme dikip yer gibi bakma çok rahatsız oluyorum elini bana uzatıp sakın dokunma inan tutamıyorum gözünü gözüme dikip yer gibi bakma çok rahatsız oluyorum elini bana uzatıp aman dokunma hiç istediğimi sanmıyorum alışmışsın her şeyi kolay elde etmeye dünya güzeli olsan yetmez gönlüm çelmeye alışmışsın her şeyi kolay elde etmeye dünya güzeli olsan banane benim bir sevdiğim var çok uzak diyarlarda onun için ölürüm aklım fikrim onda onun kaşı onun gözü şu kalbimin tek sözü gönlüm ona gönülden bağlı yok kimsede gözü bir alana bir bedava aşk satılır mı başka yare bakılır mı benden uzak dur sabrım taşıyor ne söyledim sen anladınmı her şeyin bir bedeli var mı aşk satılır mı yar varken ele bakılır mı benden uzak dur sabrım taşıyor ne söyledim sen anladınmı alışmışsın her şeyi kolay elde etmeye dünya güzeli olsan yetmez gönlüm çelmeye alışmışsın her şeyi kolay elde etmeye dünya güzeli olsan yetmez benim bir sevdiğim var çok uzak diyarlarda onun için ölürüm aklım fikrim onda onun kaşı onun gözü şu kalbimin tek sözü gönlüm ona gönülden bağlı yok kimsede gözü benim bir sevdiğim var çok uzak diyarlarda ona ihanet etmem aklım fikrim onda |
|