|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağla, duygu, nefret, pit10, sözleriuzakta, yerde, şarkı |
![]() |
Pit10 - Nefret De Bir Duygu (Nefret De Bir Duygu Şarkı Sözleri)Uzakta Bir Yerde Ağla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pit10 - Nefret De Bir Duygu (Nefret De Bir Duygu Şarkı Sözleri)Uzakta Bir Yerde AğlaPit10 - Nefret De Bir Duygu (Nefret De Bir Duygu Şarkı Sözleri) Pit10 - Nefret De Bir Duygu (Nefret De Bir Duygu Şarkı Sözleri)Uzakta bir yerde Ağla Uzakta bir yerde Ağlayan iki göz var ![]() ![]() Alışkanlık olmuş bende Avucumun içi kanar ![]() ![]() Yalnızlığıma uzanan uzun bi yolda çöken hüzün matemini bilemem Gözler yaşlı istesem de silemem, gidemem Koparıp atamadığım gibi seni dinle beni Senle geçen boşa giden seneleri Yazdım bu son trackte sana olan büyük nefretimi Düşünüp kandırma kendini Yokluğun beynine şizofrenik etki mi? Yenik düştü bedenim vardım eskiden Satırlara dökülen bu sözler maziden, etkiden kurtulan psikolojik bağlandı Dağıldı, darmaduman halim Derdini kaybetmiş köşe bucak benliğim Sende kaldı yüreğim Ruhum sende sanki ben neden her sürgündeyim Yeni bir yokluğun bedenime büyük hasretin… Uzakta bir yerde Ağlayan iki göz var ![]() ![]() Alışkanlık olmuş bende Avucumun içi kanar ![]() ![]() Sen arayıp durursun gidenler oysa gelmez Yorgun kalbi bu çocuk artık kolay kolay sevmez Bi daha kimsem olmasın çünkü herkes aynı Öyle zor ki yalanların içinde bulmak aşkı ![]() ![]() Her karesi kalbimin sana ait biliyosun Her gidişin ardına canım çıkıyo görüyosun Her uykumda gözlerin rüyalarıma giriyosun Belki bilmeden se hiç uykularımı bölüyosun Bugün senin yarın senin dünler bende kalsın Bugün benim canım yanar tutup biri çıkarsın Gidiyorum bu kez canım bil ki çok uzaklara Senle mutlu olamadan doyamadan baksana ![]() ![]() Hatrı arttı hatıraların ve yaşadım onları Değeri varsa az da olsa unutulanların Bana bırak umutlarım yerini kimse almasın Bundan sonra kimse olmaz bari seni unutmasın ![]() ![]() Uzakta bir yerde Ağlayan iki göz var ![]() ![]() Alışkanlık olmuş bende Avucumun içi kanar ![]() ![]() Yaklaş bombalarda patlar kalbime Hayatımdaki dönenceler vurdu beni en dibe Depresif düşüncelerim beynime zarar belki de Yüreğimden git artık seni seven öldü be Sustum bazen, bazen ise kustum Kinimi kâğıt kalemle döktüre döktüre vurdum Bazen hayat bana eş bazen ise durdum Kurduğum hayallerim şimdi ise suskun Beni bırakıp gittin açık olsun yolun Kendin gibi birini bul öyle olsun sonun Sevdiğim bir çiçektin oysa en başında Eller açıklardı ya gönülden bir elveda… Git artık gönlüm aramıyor seni Beni bıraktığın gibi Hayallerinle, hislerinle Yan be sevgili … |
![]() |
![]() |
|