![]() |
Ümit Davala - Bir Aşk Hikayesi - Ben Ümit Davala Bir Hikaye Anlatıcam Sana Benim Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ümit Davala - Bir Aşk Hikayesi - Ben Ümit Davala Bir Hikaye Anlatıcam Sana Benim SeniBen Ümit Davala bir hikaye anlatıcam sana Ümit Davala - Bir Aşk Hikayesi - Ben Ümit Davala bir hikaye anlatıcam sana Benim seniBenim senin belki de hepimizin aşk hikayesi bu hele bi dinle Farkında mısın neler yaşadık eşi benzeri yok kaptırdık Ama ters giden bir şey vardı, bulabilseydin böyle olmazdı Belki de hata sende veya bende Neye yarar netekim sonu böyleyse Soracaksan bana nedir benim hatam Bekle bi dakka hepsini anlatıcam Öncelikle şunu söyleyim ki Mektuplarını attım o sayfayı da kapadım Açamazsın artık eski defterleri Açsanda okunamaz mürekkebi silindi Gelelim sana asıl meseleye İçini kemiren yiyip bitiren şüpheye Hep karşıma bi sorun çıkardın sonra da onu üzerime yıktın Biliyorum bunu istemeden yaptın ama beni yeterince yıprattın Yaptıkların çok şey götürdü bende Çıldırmak üzerindeyim söyle neden Sabahları kalkmadan, geceleri yatmadan Kara kara rüyalar bıktım bu olanlardan Al beni öp beni inkar mı ediyorsun Konuşsana be kızım ne susuyorsun [Nakarat] Hangimiz siyah hangimiz beyaz Sil gözyaşını gülümse biraz Sınırları yıktık sevdim seni Bir dediğini iki etmedim ki Ama sen ne yaptın çaktın kibriti Bir anda küle çevirdin ikimizi Artık istiyorum benim gibi olasa Bi dinle bak ne diyor Kayahan abi "Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz alev gibi Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz" Siyah beyaz eski film gibi Bir anda yaşandı hepsi gelip geçti Romana döndü bizim aşkımız Yaza yaza bitmedi kağıt, kalem tükendi Geceler boyu sevişip durduk Beraber oturup acıları unuttuk En güzeli de sevgi dolu sözler Söylerken bana bakan güzel gözler Arasıra benden kaçsa da gitse de dönüp yine bakardı kalbimin içine Her yanımı sarardı tatlı bi korku Söylesene bebeğim olacağı bu muydu Yakıştı mı sanıyorsun böyle bir son bize Hiçbir zaman düşünmedim senle beni ayrı yerde Hazır da değildim çekip giderken Umudumu yetirmedim elveda derken Ama sen yinede dikenini batırdın Canımı acıttın sandın yanıldın Gülü sevdim dikenine katlanamadım Alev alev yandım ama ayrıldım Merak ediyorum nasılsın şimdi Buldun mu acaba benim gibi seveni Beni fazla arama kafanıda yorma Sanırım yalnız kalacaksın tek başına [Nakarat] |
![]() |
![]() |
|