![]() |
Sagopa Kajmer - Beyâban Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Beyâban Şarkı Sözü1 ![]() Sagopa Kajmer - Beyâban Şarkı SözüKuşkularıma bir kuş kondu,saçlarımda kış soludu ![]() Hınç kuruttu mutluluğunu,tırs bu kez bu hırs sorunlu ![]() Hayat zulümlü,kader oyunlu ![]() Kim yerlerden toplayacak sürgün kader yorgununu ? Her işte bir hayır ve her hayırda bir de şer yatılıdır ![]() Terim işimin kanıtıdır ![]() Peynirimde gözü olan karga,kanatların elimle kırılır, üzüntülerimi paketlesinler söyle fiyatı kaç mangır ? Kırık hayaller kaç satır ? Bana küfreder gözlerin dudakların yardım yalvarır, hırslarınızın yıprantısı yüzlerinizden yansır, benden firârî bu sır ![]() ben yapmadan önce kendi gölünde salını batır ! Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil,melekti ![]() Saflığında lekeydim,af buyur zaman bir hayli geçti ![]() Yunus şıkkı seçti, 3 yanlışım bir doğrumla çekti gitti ![]() Bütün hikayem burda bitti ![]() ![]() ![]() [Nakarat] Beyâban,bağıranın yaşı gözümün,özü bednam salmış hüzünümün yüzü gülsün ![]() Ahvâlim suskun,dokunan bana mendil tutsun ![]() Beyâban,fırtınan beni kavurur,gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır Biraz merhamet eyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Yüreğimin tel örgüsünü paramparça eden haydut, hain çelmesiyle pusuda bekler,yüzüme bakar nemrut ![]() Sedâmla gecenin örtüsünü yırttım dilini tut ![]() Şüphelerim seslendikçe geçilemeyecektir benim hudut ![]() Bak,güneş parlaklığıyla yüce,deniz dalgalarıyla ulu ![]() Heybetimin rüzgarıyla söğütçesine titredi rabbin kulu göğe açılan iki elimin bil ki birdir yolu ![]() Mikrofon icâdoldu,elim yazdı,vurdum sağlı sollu ![]() Öldürme gözlerini görünce beni sîmamı belle ! Lisanım benimle koç,kül yutmaz hile ![]() Bir beyitte çift sille ![]() Bile bile gülümse ![]() Ağırbaşlı bir dille mürekkep yalar bu dede ![]() Uykusuz geceyle aşka dal,tam ortasında uyuya kal ![]() Bu acımasız hayal bir kabusun esiri ve kör topal ![]() Kendime verdim emri,kim çekerse çeksin resti ![]() Başı dönük divânenin âvâre gezer hisleri ![]() ![]() ![]() [Nakarat] Beyâban,bağıranın yaşı gözümün,özü bednam salmış hüzünümün yüzü gülsün ![]() Ahvâlim suskun,dokunan bana mendil tutsun ![]() Beyâban,fırtınan beni kavurur,gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır Biraz merhamet eyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|