|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altun, altunyollara, sözleri, sözühakan, taşlara, taşlarahakan, yollara, şarkı |
![]() |
Yollara Taşlara-Hakan Altun(Yollara Taşlara Şarkı Sözü)Hakan Altun Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yollara Taşlara-Hakan Altun(Yollara Taşlara Şarkı Sözü)Hakan Altun Şarkı SözleriYollara Taşlara-Hakan Altun(Yollara Taşlara Şarkı Sözü) Yollara Taşlara-Hakan Altun(Yollara Taşlara Şarkı Sözü)Hakan Altun Şarkı Sözleri Erkekçe söyLüyorum ağLıyorum Her gece Şunu bil istiyorum degmedim bir tene sana oLan bu sevgimi eşin dostun biliyorda söyle söyle söyle senin yüregin sızlamazmı yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden bu gururun peşinden bir ömür gideceksen şunu bil istiyorum olmayacak hiç kimse sana oLan bu sevgimi eşin dostun biliyorda söyle söyle söyle senin yüregin sızlamazmı yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden |
![]() |
![]() |
|