|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşamıyorum, engelleri, ferdi, gelecek, gün, göreceğim, tayfur, vakit, zaman |
![]() |
Ferdi Tayfur - Aşamıyorum Engelleri Ne Zaman Gelecek O Gün Seni Göreceğim Ne Vakit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur - Aşamıyorum Engelleri Ne Zaman Gelecek O Gün Seni Göreceğim Ne VakitFerdi Tayfur , Aşamıyorum Engelleri, Ferdi Tayfur Ne Zaman Gelecek O Gün, Ferdi Tayfur Seni Göreceğim Ne Vakit Ferdi Tayfur - Aşamıyorum Engelleri Ne Zaman Gelecek O Gün Seni Göreceğim Ne Vakit Aşamıyorum {Engelleri Ne Zaman Gelecek O Gün Seni Göreceğim Ne Vakit Gelecek O Gün Sevinçten Öleceğim Üşüyorum Yokluğunda Yaşiyorum Yaşamaksa Düşeceğim Kurtarmazsan Bir Yanım Hep Uçurumda Ya Beni Al Yanına Canım Feda Yoluna Bu Eziyet Bu Bir Bela Yoksa Cezamı Aşkın Bana Ya Beni Al Yanına Canım Feda Yoluna Bu Eziyet Bu Bir Bela Yoksa Cezamı Aşkın Bana Aşamıyorum Engelleri Gözüm Kara Gönlüm Deli Bu Aşkın Sence Bedeli Yaşamaktan Vazgeçmek Mi Sebebi Sensin Yanlizliğin Bu Dipsiz Kör Karanlığın İçimdeki Yangınların Sönmedi Yar Hiç Sönmedi Doymadım Doyamam Ki Güzelliğinin Tarifi Yok İçimdeki Sevda Seli Okyanuslardan Daha Da Çok Söyle Neden Bizi Vurdu Bu Ayrılık Neyin Nesi Haydi Gel Geç Olmadan Bitmesin Bu Aşk Hikayesi Ya Beni Al Yanına Canım Feda Yoluna Bu Eziyet Bu Bir Bela Yoksa Cezamı Aşkın Bana Ya Beni Al Yanına Canım Feda Yoluna Bu Eziyet Bu Bir Bela Yoksa Cezamı Aşkın Bana Aşamıyorum Engelleri Gözüm Kara Gönlüm Deli Bu Aşkın Sence Bedeli Yaşamaktan Vazgeçmek Mi Sebebi Sensin Yanlizliğin Bu Dipsiz Kör Karanlığın İçimdeki Yangınların Sönmedi Yar Hiç Sönmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|