Ferdi Tayfur - Söyleyin Yildizlar Söyleyin Yildizlar Sevgilim Nerde Beklerim Onu Ben |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ferdi Tayfur - Söyleyin Yildizlar Söyleyin Yildizlar Sevgilim Nerde Beklerim Onu BenFerdi Tayfur, Söyleyin Yildizlar, Ferdi Tayfur Söyleyin Yildizlar,Ferdi Tayfur, Sevgilim Nerde Beklerim Onu Ben Ferdi Tayfur - Söyleyin Yildizlar Söyleyin Yildizlar Sevgilim Nerde Beklerim Onu Ben Söyleyin Yildizlar Söyleyin Yildizlar Sevgilim Nerde Beklerim Onu Ben Pencerelerde Beklerim Onu Ben Pencerelerde Ben Onun Yüzünden Düştüm Bu Derde Ben Onun Yüzünden Düştüm Bu Derde Beklerim Her Gece Pencerelerde Beklerim Onu Ben Pencerelerde İçim Yana Yana Onu Ararım Uçan Kuşlardan Haber Sorarım Uçan Kuşlardan Haber Sorarım Ömrümde Gülmedim Ona Yanarım Ömrümde Gülmedim Ona Yanarım Beklerim Onu Ben Pencerelerde Beklerim Her Gece Pencerelerde İçim Yana Yana Onu Ararım Uçan Kuşlardan Haber Sorarım Uçan Kuşlardan Haber Sorarım Ömrümde Gülmedim Ona Yanarım Ömrümde GÜlmedim Ona Yanarim Beklerim Onu Ben Pencelerde Beklerim Her Gece Pencerelerde Beklerim Onu Ben Pencerelerde Beklerim Onu Ben Pencerelerde Güfte, Beste: Suat Sayın Not: Bu Şarkıyı Zeki Müren'De Seslendirmiştir Arkadaşlar Bilginize |
|