|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrılmazdı, bensiz, biran, dizlerimden, ferdi, hayatımız, olamazdı, olmaz, olsun, tayfur |
![]() |
Ferdi Tayfur - Olmaz Olsun Dizlerimden Ayrılmazdı Biran Bensiz Olamazdı Hayatımız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur - Olmaz Olsun Dizlerimden Ayrılmazdı Biran Bensiz Olamazdı HayatımızFerdi Tayfur - Olmaz Olsun Dizlerimden Ayrılmazdı Biran Bensiz Olamazdı Hayatımız Ferdi Tayfur - Olmaz Olsun Dizlerimden Ayrılmazdı Biran Bensiz Olamazdı Hayatımız Olmaz Olsun Dizlerimden Ayrılmazdı Biran Bensiz Olamazdı Hayatımız Bir Romandı Ben Söylerdim O Yazardı Ben Söylerdim O Yazardı Koptuk Birgün Aniden Nasıl Olur Ayrıldık İstemeden Nasıl Olur Vurdu Felek Derinden Nasıl Olur Off Nasıl Olmazki Duygusuz Gönüllerde Sevgi Aradım Bulamadım Yıllarca Aman Aman Nasıl Olmazki Bir Ümidi Bin Parçaya Bölmüşüm Gurbet Elin Kucağinda Gurbet Elin Kucağinda Beni Benden Alacaksa Olmaz Olsun Sevim Yarım Kalacaksa Olmaz Olsun Gönül Dertle Dolacaksa Olmaz Olsun Olmaz Olsun Olmaz Olsun Olmaz Olsun Kendi Gülüp Böyle Bizi Ağlatan Bir Bahane Bulup Gönlümüzü Dağlatan Olmaz Olsun Güpe Gündüz Karanliği Yaratan Olmaz Olsun Sevgi Varken Böyle Nefret Yaratan ![]() |
![]() |
![]() |
|