|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ateşdoğum, doğum, günün, kutlu, olsun, olsunsözleri, sözüdj, şarkı |
![]() |
Doğum Günün Kutlu Olsun Şarkı Sözü-Dj Ateş(Doğum Günün Kutlu Olsun)Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğum Günün Kutlu Olsun Şarkı Sözü-Dj Ateş(Doğum Günün Kutlu Olsun)SözleriDoğum Günün Kutlu Olsun Şarkı Sözü-Dj Ateş(Doğum Günün Kutlu Olsun) Doğum Günün Kutlu Olsun Şarkı Sözü-Dj Ateş(Doğum Günün Kutlu Olsun)sözleri Ne güzel şey seni seviyorum demek,sevdiğini söyleyebilmek ne güzel,her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel ![]() ![]() Daha bir karizmatikleştim son günlerde,gözlerimin içi parlıyor,kabıma sığdıramıyorum aşkı,gülmek geliyor içimden sokaklarda koşar adım yürümek,tanıdık tanımadık herkese selam vermek,merhaba ülkemin güzel insanları,hepinize hepinize merhaba,sizi de seviyorum yağmuru,denizi,kokusunu toprağın,gökmavisinde güvercinleri, martıları,dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı bin dallılarıyla küçük tatlı kızları,hepsini sende seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kenara mahsun çekilen içim,yemeden içmeden kesilen içim, sensiz yarsız uykuyu haram bilen için ayrılık ölümün diğer ismidir ![]() Feneri,cimbomu ve kara kartalı senin için,davamızı ve şiiri sende seviyorum,sendeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum,iyi ki doğdun,iyi ki varsın,doğum günün kutlu olsun,seni çok seviyorum,seni çok seviyorum yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmedim Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() beyenmeniz diLegiyLe Ne güzel şey seni seviyorum demek,sevdiğini söyleyebilmek ne güzel,her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum [img]images/smilies/maxiiismile (5) ![]() |
![]() |
![]() |
|