|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrılmakmış, baharım, ferdi, kader, kaybolan, sonumuz, tayfur, yapalım |
![]() |
Ferdi Tayfur - Kaybolan Baharım - Ne Yapalım Kader Bu Ayrılmakmış Sonumuz Kaybolan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur - Kaybolan Baharım - Ne Yapalım Kader Bu Ayrılmakmış Sonumuz KaybolanFerdi Tayfur - Kaybolan Baharım - Ne Yapalım Kader Bu Ayrılmakmış Sonumuz Kaybolan Ferdi Tayfur - Kaybolan Baharım - Ne Yapalım Kader Bu Ayrılmakmış Sonumuz Kaybolan Kaybolan Baharım {Beni Düşünme} Bu Defteri Böyle Biz İstemeden Kapattık Sevgilim Sen Mutlu Ol Beni Düşünme Artık Bu Defteri Böyle Biz İstemeden Kapattık Sevgilim Sen Mutlu Ol Beni Düşünme Artık Bırak Acı Çekeyim Bu Sevdanın Yolunda Yeterki Sen Mutlu Ol Beni Düşünme Artık Ahhh Bırak Acı Çekeyim Bu Sevdanın Yolunda Yeterki Sen Mesut Ol Beni Düşünme Artık Ne Yapalım Kader Bu Ayrılmakmış Sonumuz Kaybolan Baharımda Birleşmekti Yolumuz Ne Yapalım Kader Bu Ayrılmakmış Sonumuz Kaybolan Baharımda Birleşmekti Yolumuz Bırak Acı Çekeyim Bu Sevdanın Yolunda Yeterki Sen Mesut Ol Beni Düşünme Artık Bırak Acı Çekeyim Bu Sevdanın Yolunda Yeterki Sen Mesut Ol Beni Düşünme Artık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|