Candan Erçetin - Yaşıyorum Zengin Çocukla Fakir Kızın Askına Bir Türlü Kavusup Mutlu |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Candan Erçetin - Yaşıyorum Zengin Çocukla Fakir Kızın Askına Bir Türlü Kavusup MutluYaşıyorum Candan Erçetin - Yaşıyorum Zengin çocukla fakir kızın askına Bir türlü kavusup mutlu Zengin çocukla fakir kızın askına Bir türlü kavusup mutlu olmayısına Gözüm doluyorsa hala Korkmaya gerek yok yasıyorum demektir Bahçenin yemyesil canlanısına Kirazın hınzırca çiçek açısına Yüzüm gülüyorsa hala Korkmaya gerek yok yasıyorum demektir Anlatacak hikayelerim bitmedi henüz Anlasacak dostlarım tükenmedi Yorgunluk, kırgınlık hepsi gelir geçer Her seye rağmen yasamak güzel Düsenin dostunun olmayısına Düzenin buna hiç aldırmayısına Kanım donuyorsa hala Korkmaya gerek yok yasıyorum demektir Senin beni yanlıs anlayısına Çoktandır heyecan duymayısına Canım yanıyorsa hala Korkmaya gerek yok yasıyorum demektir Söyleyecek sarkılarım bitmedi henüz Söylenecek sözlerim tükenmedi Yorgunluk, kırgınlık hepsi gelir geçer Her şeye rağmen yasamak güzel |
|