Osman Öztunç Durmuş'un Tüküsü Şarkı Sözü- Durmuş'un Tüküsü Sözleri- Durmuş'un Tüküsü |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Öztunç Durmuş'un Tüküsü Şarkı Sözü- Durmuş'un Tüküsü Sözleri- Durmuş'un TüküsüO her sabah gün doğmadan Osman Öztunç Durmuş'un Tüküsü Şarkı Sözü- Durmuş'un Tüküsü Sözleri- Durmuş'un Tüküsü Horozlar ötmeden eller uyurken Erken kalkar cigara yakar Dağlara düşer dağlara hey Nedir kimdir kimseler bilmez Hiç yüzü gülmez hiç söz etmez Sakin Durmuş derdik adına Korkarım birgün gider de delmez Garip bir şeyler olmuştu Bütün köylüler susmuştu Durmuş erken indi dağdan Ve ilk defa konuşmuştu Eğilin Anadolu'ya Ayak degil kulak verin Neden ağlarmış ninniler Durun susun ve dinleyin Abam şalvarım çarığım Emeğim terim nasırım Kalemim kağıdım yazım Oğlum kızım karım sazım Gaflet çökerken uyukur Çoban uyur kurt uluşur Tetik düşer can vuruşur Can vuruşur can vuruşur Bir yaralı aslan ki yurdum devinir durur Çakallar birden ürledi Yağmur yağdı gök gürledi Üç gün üç gece yamaçta Sakin Durmuş görünmedi Dediler ki kuşlar gider Taşlar gider başlar gider iki gözüm Durmuş gider Gider diyar diyar gider Şimdi ürkek dudaklardan Dökülürmüş masal masal Uzun kış gecelerinde Durmuş'un türküsü Kalmış Eğilin Anadolu'ya Ayak degil kulak verin Neden ağlarmış ninniler Durun susun ve dinleyin Abam şalvarım çarığım Emeğim terim nasırım Kalemim kağıdım yazım Oğlum kızım karım sazım Gaflet çökerken uyukur Çoban uyur kurt uluşur Tetik düşer can vuruşur Can vuruşur can vuruşur Bir yaralı aslan ki yurdum devinir durur |
|