|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gölge, haramileri, haramilerisagopa, kajmergölge, kajmerin, sözü, sözüsagopa, şarkı |
![]() |
Gölge Haramileri Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer(Gölge Haramileri)Sagopa Kajmerin Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölge Haramileri Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer(Gölge Haramileri)Sagopa Kajmerin Şarkı SözüGölge Haramileri Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer(Gölge Haramileri) Gölge Haramileri Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer(Gölge Haramileri)Sagopa Kajmerin Şarkı Sözü Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi, bebekti ceninin ergeni, bir erdi büyümüş meyvesi ![]() Sakal-bıyıkla geride kaldı Yunus'un hamlık evresi, sivilce-akne katledildi soldu yüzümün güneşi ![]() Ve çivisi düşmüş tablolarda bir resimdi kendisi, kükreyen şu gökyüzünde kuşun kilitli kafesi ![]() Tersi döndü güvenin ansızın belirdi dostun hilesi, fincan kahve içtim kursağımda kaldı telvesi ![]() Kırıştır yalan kahpesi, baştan akıl alır ya cilvesi ![]() Yıkar geçer bir dostun düşmancasına hamlesi ![]() İki boy aşmış ihanetin ki kat'i yok bahanesi, hayrından umutsuzum getirme bari şerrini ![]() Ve hepsi aynı yolda yolcu onca bedenin kellesi, meydan önüne dizilecek ve alınacak ifadesi ![]() Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? kalbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisliğin ![]() Nakarat Altın harflerle yaz mahlasımı ![]() ![]() ![]() ![]() Cadü ya herru! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abile ğatladı, demlenir simam, nüşinrevan'dan handan ummam ben ![]() Ahu-yi felek mum, ben şamdan ![]() ![]() ![]() ![]() Sago sus! ![]() ![]() ![]() ![]() Vay senin şu kindar halin ![]() ![]() Yardan sarkıttığın dostlarından kaçının ipini tuttun? onlar güldü, sen somurttun ![]() Hatıralarından yüzde kaçını unuttun? senin adını anmamak şartıdır dostluğumun ![]() Rapten olma gökyüzünün güneşi sago bu benim yüzüm ![]() ![]() Yüz pınar yaş akıtsın gözüm ![]() ![]() Sanma şahım herkesi sen sadıkâne yâr olur ![]() ![]() Sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur, yâr olur ağyâr olur serdâr olur didâr olur ![]() |
![]() |
![]() |
|