![]() |
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Bu Aşkın Sonu Yok Şarkı Sözü- Bu Aşkın Sonu Yok Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Bu Aşkın Sonu Yok Şarkı Sözü- Bu Aşkın Sonu Yok Sözleriseni gördügümde kalbim atmaz oldu, durmustu Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Bu Aşkın Sonu Yok Şarkı Sözü- Bu Aşkın Sonu Yok Sözleri hayal gibiydi kavusmak ama yokdu bu askin sonu gözlerine baktigimda gözlerin dolmustu doldu gözler, sakin aglama, en dogrusu bu sevgime laik degilsin, bunu ben anladim senden bana kalan son hatiram bosa gecmis zamanim artik ayri olalim, olamam ben seninle hadi elveda sana yaniyorum bosa gecmis zamana sakin birdaha adimi agzina alma degmezmis ugruna, akkitigim gözyaslarima ben yokum artik, beni arama umutla beklerim, zaman yavaslar sevincim kaybolur, hüzünler baslar bu aci nereye kadar hadi söyle cek git hayatimdan, en iyisi böyle tek cagre kaldi, oda unutmak eminim cok zor olacak gün gelecek, birgün kara toprak bu bedeni saracak bu aski sensiz yasamaya zaten ben alistim sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim ilk defa aska inanir olmustum ben aradigimi sende bulmustum ama yalan oldu hersey seninkisi bir oyundu, anladim gidisine degil, caresizligime yanacagim senden bana kalan tek hatiram acilarim acim bitmez, kalmadi dermanim söyle simdi, ben ne yaparim sana kavusmak icin ellimden gelen herseyi yapmistim ne yapsam yaranamadim söyle, derdin neydi, beni üzmek mi basardin en sonunda ask baslamadan bitti korkutugum en cok seylerden biri, seni kaybetmek di oda basima geldi sonunda anladim ki, ask beni sevmedi sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim |
![]() |
![]() |
|