![]() |
Demet Akalın & Ali Şan / Biz Aşkın Cennet Haliydik Bak Bize Kadar Bile Kıyamıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın & Ali Şan / Biz Aşkın Cennet Haliydik Bak Bize Kadar Bile KıyamıyorDemet Akalın & Alişan - Biz Aşkın Cennet Haliydik Şarkısı Sözleri Demet Akalın & Ali Şan / Biz Aşkın Cennet Haliydik Bak Bize Kadar Bile Kıyamıyor ![]() Alişan: Bize bakıp herkes, iç çekip Demet Akalın: Kıskanırdı Alişan - Demet Akalın: Fala bakıp eş dost Hep bizi yakıştırırdı Alişan: Sarılıp uyurduk Her gece Demet Akalın: Aşk bizimle Alişan: Herkese duyurduk Bu sevda ölümüne Demet Akalın: Üstüme düşeni yaptım Kimseyi koymadım yerine Sevmedim sanki taptım Alişan: Sadık kaldım yeminlerime Demet Akalın: Gerçek şu ki Alişan: Biz aşkın cennet haliydik Bak bize kader bile kıyamıyor Artık barışmamız için Melekler imza topluyor Biz aşkın cennet haliydik Bak bize kader bile kıyamıyor Artık barışmamız için Melekler imza topluyor Alişan: Bize bakıp herkes, iç çekip Demet Akalın: Kıskanırdı Alişan - Demet Akalın: Fala bakıp eş dost Hep bizi yakıştırırdı Alişan: Sarılıp uyurduk Her gece Demet Akalın: Aşk bizimle Alişan: Herkese duyurduk Bu sevda ölümüne Demet Akalın: Üstüme düşeni yaptım Kimseyi koymadım yerine Sevmedim sanki taptım Alişan: Sadık kaldım yeminlerime Demet Akalın: Gerçek şu ki Biz aşkın cennet haliydik Bak bize kader bile kıyamıyor Artık barışmamız için Melekler imza topluyor Biz aşkın cennet haliydik Bak bize kader bile kıyamıyor Artık barışmamız için Melekler imza topluyor Alişan - Demet Akalın: Biz aşkın cennet haliydik Bak bize kader bile kıyamıyor Artık barışmamız için Melekler imza topluyor Biz aşkın cennet haliydik Bak bize kader bile kıyamıyor Artık barışmamız için Melekler imza topluyor Biz aşkın cennet haliydik ![]() Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ceyhun Çelikten Demet Akalın - Biz Aşkın Cennet Haliydik Dinle |
![]() |
![]() |
|