![]() |
Anam-Etkin(Anam Şarkı Sözü)Anam Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anam-Etkin(Anam Şarkı Sözü)Anam Şarkı SözleriAnam-Etkin(Anam şarkı sözü) Anam-Etkin(Anam şarkı sözü)Anam Şarkı Sözleri Etkin - Anam UzakLardan Sana, Bir Mektup Yazdim ![]() UzakLardan Sana, Bir Mektup Yazdim ![]() BeLki biLemezsin Ana, O Mektupda Cok agLadim ![]() BeLki biLemezsin Ana, O Mektupda Cok agLadim ![]() Anam Anam Garip Anam ![]() Derdim Cokdur, haLim yaman ![]() Gurbet Hasret, yakar Beni ![]() Inanmazdim Buna Anam ![]() ![]() ![]() Anam Anam Garip Anam ![]() Derdim Cokdur, haLim yaman ![]() Gurbet Hasret, yakar Beni ![]() Inanmazdim Buna Anam ![]() ![]() ![]() Bu Mektupda Sana, Bir Gercegim Var ![]() Bu Mektupda Sana, Bir Gercegim Var ![]() Affet Beni Canim Anam, Bir GüzeLe GönüL verdim ![]() Bir KaLpsize GönüL verdim ![]() ![]() ![]() Affet Beni Canim Anam, Bir GüzeLe GönüL verdim ![]() Bir KaLpsize GönüL verdim ![]() ![]() ![]() Anam Anam Garip Anam ![]() Derdim Cokdur, haLim yaman ![]() Gurbet Hasret, yakar Beni ![]() Inanmazdim Buna Anam ![]() ![]() ![]() Anam Anam Garip Anam ![]() Derdim Cokdur, haLim yaman ![]() Gurbet Hasret, yakar Beni ![]() Inanmazdim Buna Anam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|