Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Hesabım Bitmedi Şarkı Sözü- Hesabım Bitmedi Sözleri |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Hesabım Bitmedi Şarkı Sözü- Hesabım Bitmedi SözleriAlnimda yazili senin o ismin Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Hesabım Bitmedi Şarkı sözü- Hesabım Bitmedi Sözleri kollarimda kazili senin o bas harfin Sen varya sen en buyuk yeminimdin Yikti beni terkedipte gidisin Aylar gecti hala kendime gelemedim Ne kadar cok sevdiysem o kadar cok aci cektim ben Bu kadar aci cekmeme ragmen vazgecilmezimsin sen Alnimda yazili senin o ismin En buyuk yeminimdin kollarimda kazili senin o bas harfin Yikti beni terkedipte gidisin Aylar gecti hala kendime gelemedim Hislerim cok kuvvetli birgun bana geri doneceksin Esir aldim gozlerini benden baskasini goremezsin Hayatimi bir anda degistirmisti o tatli guluslerin Hayalimde sen varsin ama bir tek hayalimdesin gulum Sen hic konusmasanda bana ulasir sesin Seni sevmek bir hata olabilir belki Ama ben bedelini coktan odedim Unutmak cok zor vazgecilmezimsin Hic mi hic sevmedin Hic mi gönül vermedin Ben sana ne yaptim vefasiz yarim Tek sucum sevmekmi Aska gönül vermekmi Atesden gömlegi giydim Ölümlü halim Ne kadar cok sevdiysem o kadar cok aci cektim ben Bu kadar aci cekmeme ragmen vazgecilmezimsin sen Alnimda yazili senin o ismin En buyuk yeminimdin kollarimda kazili senin o bas harfin Yikti beni terkedipte gidisin Aylar gecti hala kendime gelemedim Hislerim cok kuvvetli birgun bana geri doneceksin Esir aldim gozlerini benden baskasini goremezsin Hayatimi bir anda degistirmisti o tatli guluslerin Hayalimde sen varsin ama bir tek hayalimdesin gulum Sen hic konusmasanda bana ulasir sesin Seni sevmek bir hata olabilir belki Ama ben bedelini coktan odedim Unutmak cok zor vazgecilmezimsin Tertemiz ve lekesiz kücük dünyamda sana olan büyük sevgim hic geldide yetmedi Ugruna canimi malimi koydugum tüm varligim senin icin bir degerde etmedi Hep deprem oldun hayatimda, yaralarim büyüdü büyüdü hic bir zaman gitmedi Askima celme taktin, kiymetde bilmedin, seni sana birakiyorum Unutmaki senlede hesabim bitmedi Hic mi hic sevmedin Hic mi gönül vermedin Ben sana ne yaptim vefasiz yarim Tek sucum sevmekmi Aska gönül vermekmi Atesden gömlegi giydim Ölümlü halim |
|