![]() |
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Kalbim Ellerinde Şarkı Sözü- Kalbim Ellerinde Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Kalbim Ellerinde Şarkı Sözü- Kalbim Ellerinde SözleriYeaH QaRizMa _ Mc Locco , Memo, Ümit Tanyıldız Ve dj KraL Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Kalbim Ellerinde Şarkı Sözü- Kalbim Ellerinde Sözleri Sadece ben seni sevdim dinle beni bebegim ![]() ![]() Solmayan cicegim dikkat et yüregime ![]() ![]() Bak hadi gözlerime yine senin ismin yazili bu gönlümde ![]() ![]() Senden baskasi girebilirmi bu kalbime? ![]() ![]() Kursun gibi vurmustun beni sözlerinle ![]() ![]() Simdi yaniyorum yine kalbim ellerinde ![]() ![]() Tek sen vardin benim hayallerimde ![]() ![]() Senden eser kalmadi yine kadehimde ![]() ![]() Meyhanede iciyorum yine ![]() ![]() İçtim Çektim İçime Bu Gece Sorular sordum aynada kendime ![]() ![]() Nefret ettim ne gecti elime ![]() ![]() Isyanım belli bu lanet kaderime ![]() ![]() Senin gelmeni bekledim senelerce ![]() ![]() Tatli gülüsün gözlerimin önünde ![]() ![]() Senin resmini cizdim kalbime ![]() ![]() Sen güllere özenme ![]() ![]() Güller sana özensin ![]() ![]() Üzme tatli canini ![]() ![]() Sen güllerdende güzelsin ![]() ![]() Sevgi kadar özgür ![]() ![]() Özgürlük kadar özelsin ![]() ![]() Sensiz olmuyor bebegim ![]() ![]() Sensiz cekilmez bu derdin ![]() ![]() Sensiz olmuyor birtanem ![]() ![]() Sen güllere özenme ![]() ![]() Güller sana özensin ![]() ![]() Sensizim birtanem ![]() ![]() Avuclarimi actim bir duayla ![]() ![]() Allah'im yardim et bana ![]() ![]() Insallah kavusurum ben ona ![]() ![]() Ümitlerim tükeniyor birtanem burada ![]() ![]() Bir gülüsün bana yeterli bunu sakin unutma ![]() ![]() Keske ulasabilsem sana ![]() ![]() Seven insan gelir yanima ![]() ![]() Seni sevdim hayatim boyunca ![]() ![]() Ömrümü seninle gecirecegim ![]() ![]() Sen benim yasama sebebimsin ![]() ![]() Öyle özelsin benim icin ![]() ![]() Gülüm sensiz ben ne yaparim ederim ![]() ![]() Sen benim icin o kadar degerlisin ![]() ![]() ![]() Seni ben ölümüne sevdim ![]() ![]() Hep yollarini gözledim dert etmedim ![]() Hani nerdesin? ![]() ![]() Kalbimi Bir Tek sana verdim ![]() ![]() Sen varya sen beni kendine asik ettin ![]() ![]() Sensiz yasamakmi? ![]() ![]() ![]() ![]() Sen varya sen bütün hayatimi tersine cevirdin ![]() ![]() Seni sevdikten sonra hayatin anlamini anladim ![]() ![]() Karanlık Dünya Tadıma Yaşama Belalım dünyami aydinlatan Güneşim Sensiz olmuyor bebegim ![]() ![]() Sensiz cekilmez bu derdin ![]() ![]() Sensiz olmuyor birtanem ![]() ![]() Sen güllere özenme ![]() ![]() Güller sana özensin ![]() ![]() Sensizim birtanem ![]() ![]() Senin gelmeni bekledim senelerce ![]() ![]() Tatli gülüsün gözlerimin önünde ![]() ![]() Senin resmini cizdim kalbime ![]() ![]() Sen güllere özenme ![]() ![]() Güller sana özensin ![]() ![]() SANA! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|