Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Sebepsiz Boş Yere Şarkı Sözü- Sebepsiz Boş Yere Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Sebepsiz Boş Yere Şarkı Sözü- Sebepsiz Boş Yere SözleriSebebsiz Boşyere Ayrilacaksan, Kurdugum Düşleri Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Sebepsiz Boş Yere Şarkı Sözü- Sebepsiz Boş Yere Sözleri Karartacaksan, Bu Aşkin Sonunda Dertli Kalirsam, Seninle Bi Ömür Düşman Olurum ![]() !!! Bir Güzelin Gözlerine Ben Kapilmiştim ! Neye Yararki Yalan Sözlere Aldanmişim ![]() ![]() ![]() Ihanet Etmesine Ragmen UNUTAMADIM, Bu Parcayi Yine BEn Aglayarak Yazdim Senin Sayfani Hala Kapatamadimki, Kalbimdesin ![]() Istesemde Kapanmazki ! Kurmu$ Oldugum Hayaller Gerceklesmedi, Ayrilmamiz Icin Bir Neden Yoktuki!!!! Gözlerim Senden Baskasini Inan Görmüyor ![]() Unutmak Istiyorum Ama Kalbim Buna ENGEL oluyor Ayri olabiliriz ama ![]() SENI SEVIYORUM ![]() ![]() !!!!! Unutamadim ![]() Unutamamda Inkar Etmiyorum !! Koy Elini Kalbine Azda Olsa BEni Düsün! GÜNLERIM SENSIZ GECIYOR ![]() ![]() Cileli Hergünüm! Düsünsene Senin Icin Neler Yaptim Ben GüLüM ![]() ![]() Agla Gözlerim Agla! Sevdigin Kişi Baska Ellerde! Seni Başkalarinla Unuttum Desende, HALA SEVGIN VAR ICIMDE ![]() !! Kalbim SENDEYKEN Nasil Vazgecerim Söylesene ![]() !!! Pes Etmedim, Gün Gelir Belki Geri Dönersin ![]() O Günü Hep Bekleyecegim! Bana Seni Unuttum Demistin ![]() Sen Beni Sevmedinki Unutsan ![]() Durmaz Kanayan Yaram Sevgin Yalan!! Sebebsiz Boşyere Ayrilacaksan, Kurdugum Düşleri Karartacaksan, Bu Aşkin Sonunda Dertli Kalirsam, Seninle Bi Ömür Düşman Olurum ![]() !!! Inan ![]() Inan Seni Kaybetmek Benim En Büyük Korkumdu![]() Ben Bu Zamana Kadar TEK SENINLE HAYAL KURMUSTUM ! GüLüm Benim ! Beni Sevginle Birzamanlar Ayakta Tutuyordun Ama Simdi ![]() ![]() Ama Simdi Yoksun Yanimda! Senden Baskasini Seversem Eger ![]() ![]() Seversem Eger![]() HAYATIM SON BULSUN ![]() ![]() !! Öyle Cok ![]() ![]() ÖYle Cok Seviyordum Seni! Kelimeler Yetmezdi ![]() Ama Sen ![]() Ama Sen Bunlari Istedin! Sunu Bilki! Vazgecmeyecegm ![]() Vazgecmem![]() Yemin Olsunki Vazgecmem Senden!!! |
|
|
|