![]() |
Ne Yaptım Ben Sana-Hakkı Bulut(Ne Yaptım Ben Sana Şarkı Sözü)Hakkı Bulutun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yaptım Ben Sana-Hakkı Bulut(Ne Yaptım Ben Sana Şarkı Sözü)Hakkı BulutunNe Yaptım Ben Sana-Hakkı Bulut(Ne Yaptım Ben Sana Şarkı Sözü) Ne Yaptım Ben Sana-Hakkı Bulut(Ne Yaptım Ben Sana Şarkı Sözü)Hakkı Bulutun ömrümün manası ![]() ![]() ![]() ![]() itraf etsem etmesemde ![]() "acaba bu sevgiye değermiydı bu ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yinede yüreğimden söküp atamadığım ![]() min hicran yarasıkeşkede o yılları ,hiç ama hiç yaşamamış olsaydık ve izleri bu güne taşınmamış olsa idi o günlerin ![]() keşkede o bakışlarda ,hiç ama hiç birleşmemiş olsaydık ve ruhumu yerinden sökmemiş olsa idi o güzel gözlerin ![]() ömrüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimdir bu be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğin günden beri öylesine koptum ki hayattan ![]() ![]() ![]() ![]() ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyormusun kaderim ![]() ![]() ![]() Bunlar değil güzel varlığım ![]() Hani şu bilinmemezlığın şu cevapsızlığın yok mu ![]() ![]() Hani bunca haykırışıma tek bir yanıt dahi vermemezliğin,suskunluğun yok mu ![]() ![]() Beni çıldırtan işte bu bu bu ![]() ![]() ![]() ![]() "Burdayım ayattayım ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine ürpertiyorki beynimde ki endişelerim , hissettiğim korkum, Ya sen bu dünyada değilmisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yok yaşıyorsan eğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allaha revamıdır , böylesine zulm etmen ,taparcasına seni sevene ![]() Biliyormusun kainatım ![]() ![]() belki de suçlu görecek ![]() Herkes kendi değer yarğılarınca yargılayıp ![]() ![]() varsın desinler be ![]() ![]() ![]() Ne çare ki herkes her şeyi biliyor,biliyorda… bilmiyor ruhumun fırtınasını ![]() Herkes her şeyi hissediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bir tek sen anlarsın sen sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yada kalbin taş kesilmiş ![]() hayatımın umut çırasını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|