![]() |
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Uzat Ellerini Uzat Ellerini (Ft. Ferman) Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Uzat Ellerini Uzat Ellerini (Ft. Ferman) Sözleriacilar benimle Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Uzat Ellerini Uzat Ellerini (Ft ![]() mutluluk seninle olsun gulum tek dilegim senin mutlu olman karagozlum seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() don geriye hadi gel bana geri askim bebegim ne olur uzme beni hersey faydasiz sen yoksan hayat anlamsiz gel gor halimi bu canim artik cansiz bir hayal kurdum icinde sen ve ben pesinde kostum asla pes etmem degmedi ellerime baska bir ten inan gulum benim seni cok seven hala seviyorum seni inkar edemem yemin ettim bu ask yolunda geriye donemem her resmine baktigimda gozlerimde yas var atki gitti tutamadim bu aci nereye kadar ne yaptiysam olmadi sana kavusamadim uzat ellerini ucurumun kenarindayim son kez olsada tenine bi dokunayim kal benimle askim gitme sakin damarimdaki kanim aldigim nefesimsin kalbimde kilitlisin orda gizlenmissin icimdeki korku seni kaybetmek gulum senden baskasini gormez iki gozum don geriye hadi gel bana geri askim bebegim ne olur uzme beni hersey faydasiz sen yoksan hayat anlamsiz gel gor halimi bu canim artik cansiz sende imkansizligi sevdim sonu olmayan bir dusun bazen tek kelimenle yikildim yanagimdan dusen iki damla oldun bazen tek kelimen mutlu etti yuzumdeki bir tebessum oldun karanlik gecelerde seni cektim icime nefes nefes seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() don geriye hadi gel bana geri askim bebegim ne olur uzme beni hersey faydasiz sen yoksan hayat anlamsiz gel gor halimi bu canim artik cansiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|