Mucize Şarkı Sözü Grup İhtimal - Mucize Şarkı Sözü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mucize Şarkı Sözü Grup İhtimal - Mucize Şarkı SözüMuciZe Mucize Şarkı Sözü Grup İhtimaL - Mucize Şarkı Sözü Sensizliği düşünmek bile istemezken Kabuslarım yokluğunla savaşırken Gözünden akacak tek yaşa kurbanken Yapma bunu sevdiğim bırakıp gitme Gözünden akacak tek yaşa kurbanken Yapma bunu sevdiğim bırakıp gitme Biran bile aklımdan çıkmazken Nasıl unutmamı beklersin sen Neden bırakıp gittin ağlarken Biran bile aklımdan çıkmazken Nasıl unutmamı istersin sen Neden bırakıp gittin ağlarken kader dediklerine inanmazdım başta Taki sen çıkana kadar karşıma Mucizelerin en güzeliydi yaşadıklarım (nakarat) Sensizken ölüme bürünecek hayatım Biran bile aklımdan çıkmazken Nasıl unutmamı beklersin sen Neden bırakıp gittin ağlarken Biran bile aklımdan çıkmazken Nasıl unutmamı istersin sen Neden bırakıp gittin ağlarken kader dediklerine inanmazdım başta Taki sen çıkana kadar karşıma Mucizelerin en güzeliydi yaşadıklarım (nakarat) Sensizken ölüme bürünecek hayatım Söz & Müzik - Grup 2 + 2 |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mucize Şarkı Sözü Grup İhtimal - Mucize Şarkı SözüYazmış olduğun bu güzel sözleri burada bizlerle paylaştığın için Teşekkürler Ömür Başarılar Diliyorum [img]images/smilies/maxih1 (21) gif[/img] |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mucize Şarkı Sözü Grup İhtimal - Mucize Şarkı SözüAsıL Ben Teşekkür Ederim BenimLe iLgiLendiğin İçin ![]() ![]()
|
|
|
|