|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
grup, ihtimal, sözü, unutacağım, şarkı |
![]() |
Unutacağım Şarkı Sözü Grup İhtimal - Unutacağım Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutacağım Şarkı Sözü Grup İhtimal - Unutacağım Şarkı SözüUNUTACAĞIM Unutacağım Şarkı Sözü Grup İhtimaL - Unutacağım Şarkı Sözü Ne Olursa Olsun Ayakta Duracağım Seni Hep Affettim Bu Sefer Ayrılacağım Belkide Çocuk Gibi Oturup Ağlayacağım Ne Kadar Çok Sevsemde Seni UNUTACAĞIM Belkide Çocuk Gibi Oturup Ağlayacağım Ne Kadar Çok Sevsemde Seni UNUTACAĞIM Ne Olursa Olsun Ayakta Duracağım Seni Hep Affettim Bu Sefer Ayrılacağım Belkide Çocuk Gibi Oturup Ağlayacağım Ne Kadar Çok Sevsemde Seni UNUTACAĞIM Belkide Çocuk Gibi Oturup Ağlayacağım Ne Kadar Çok Sevsemde Seni UNUTACAĞIM Ben Sana Koştukça Sen Hep Canımı Yaktın Ne Kadar da Farklıydın Yalancı Nasılda İnandım Belkide Çocuk Gibi Oturup Ağlayacağım Ne Kadar Çok Sevsemde Seni UNUTACAĞIM Belkide Çocuk Gibi Oturup Ağlayacağım Ne Kadar Çok Sevsemde Seni UNUTACAĞIM Söz Müzik:Emre Kaya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutacağım Şarkı Sözü Grup İhtimal - Unutacağım Şarkı SözüÖmür harika sözler yazıyorsun başarılarının devamını diliyorum [img]images/smilies/maxih1 (2) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutacağım Şarkı Sözü Grup İhtimal - Unutacağım Şarkı SözüAlıntı: ѕυρєяisi´isimli üyeden Alıntı Ömür harika sözler yazıyorsun başarılarının devamını diliyorum [img]images/smilies/maxih1 (2) ![]() Adminime katılıyorum Yüreğinize sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutacağım Şarkı Sözü Grup İhtimal - Unutacağım Şarkı SözüTeşekkürLer Ama Bu Şarkı Emre Kaya'ya Aittir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|